Ο Γλυκάνισος, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ βγήκε στον «αέρα» και ρίχτηκε δυναμικά στην αρένα της τηλεθέασης ωστόσο τα πολλά προγράμματα που μπήκαν στην ίδια… μάχη, είχαν ως αποτέλεσμα ο έρωτας του Στρατή με τη Ραζάν να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την τηλεθέαση με το… καλημέρα.

Μετά την πρώτη αλλαγή που έκανε ο ΣΚΑΪ στις μέρες προβολής του Γλυκάνισου, αμέσως μετά την πρεμιέρα, τώρα ήρθε και νέα αλλαγή.

Συγκεκριμένα, η σειρά Γλυκάνισος από αυτήν την εβδομάδα θα προβάλλεται κάθε Σάββατο με διπλό επεισόδιο. Τη θέση του «Γλυκάνισου» στο πρόγραμμα της Παρασκευής θα πάρει το νέο πρόγραμμα «στΟργή».

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μετά τη νέα αλλαγή του Γλυκάνισου διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 7/10

19:50: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ

21:00: ΣΤΟΡΓΗ – Πρωτότυπο Επεισόδιο

23:15: LOVE ISLAND

01:00:  ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ: F.B.I., Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

02:00: ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 10/10

19:50: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ

21:00: ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: RED-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

23:15: ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

01:30: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Παρασκευή 14/10

19:50: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ

21:00: ΣΤΟΡΓΗ – Πρωτότυπο Επεισόδιο

23:15: LOVE ISLAND

01:00: ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ: F.B.I., Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Τα επεισόδια της σειράς ΣΤΟΡΓΗ διαμορφώνονται ως εξής:

7 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 3: «Ο Καθρέφτης»

Η Αλίκη, μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της, απέναντι στη Γιατρό έχει γεμίσει το γραφείο με ανθοδέσμες, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η Γιατρός, αν και αρχικά είναι διστακτική, αποφασίζει να την δεχτεί. Η ιστορία της Αλίκης κρύβει πολλή μοναξιά και πόνο και η Γιατρός προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί.

Στο μεταξύ, η Μάρω, που νιώθει όλο και καλύτερα, εξιστορεί τις δυσκολίες που πέρασε όταν αναγκάστηκε, ανήλικη ακόμα, να γίνει η μάνα για τα τέσσερα μικρότερα αδερφάκια της. Από την άλλη, ο Γιάννης Μακρής εμφανίζεται στο ραντεβού του εμφανώς συντετριμμένος. Η προηγούμενη συνεδρία τού ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις από όταν ήταν ένα φοβισμένο και αβοήθητο παιδί. Αλλά κυρίως συνειδητοποίησε ότι κι ο ίδιος αναπαρήγαγε παρόμοιες συμπεριφορές στον γιο του. Τέλος, η Γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει…

14 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 4: «Η Βέρα»

Η Ειρήνη και ο Γιάννης επανέρχονται στη Γιατρό για τη θεραπεία ζεύγους. Το ζευγάρι χρειάζεται να παλέψει με τις σκοτεινές πλευρές του ο καθένας, αν θέλουν να είναι ξανά μαζί. Συγχρόνως, ο Δαμιανός δέχεται στο γραφείο του τη μικρή Λένη με τους γονείς της και την νταντά. Ένα τρομερό μυστικό που αποκαλύπτεται κάνει τη κατάσταση να ξεφύγει. Η Αλίκη, που μπαίνει στο γραφείο τη στιγμή της έντασης, σοκάρεται με αυτά που βλέπει και τρομοκρατείται. Η Γιατρός την απομονώνει στο γραφείο της και καταφέρνει να μάθει λεπτομέρειες για το αρχοντικό σπίτι που μεγάλωσε, την αυταρχική γιαγιά της, αλλά και τον πατέρα της που γνώρισε όταν ήταν 7 χρονών.

Στο μεταξύ, η Μάρω κάνει ίσως την πιο δύσκολη συνεδρία με τη Γιατρό, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη και της άλλης κόρης της, αλλά και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Τα επεισόδια της σειράς Γλυκάνισος διαμορφώνονται ως εξής:

8 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 9: Η Ανθή λέει στον Νικήτα ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Νικήτας δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν. Παράλληλα, η Ραζάν τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ενώ ο Πωλ προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ, τη Ραζάν και τη Φατιμέ, προκειμένου να φύγουν από το νησί. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που ξυλοφόρτωσαν τον Άγγελο. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι αυτοί που χτύπησαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.

8 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 10: Το νέο ότι η Ραζάν περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από το νησί προκαλεί αναστάτωση, ειδικά στον Στρατή. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Άγγελος δείχνουν στον Θανάση τις φωτογραφίες αυτών που ξυλοκόπησαν τον Άγγελο. Στην Αθήνα, η Αλίκη επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Ενώ στη Μυτιλήνη, ο Στρατής μαθαίνει από τον Θόδωρο, για μια ταβέρνα που έχει ξενοίκιαστη και του ζητάει να τη νοικιάσει. Οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα στην ταβέρνα του Θόδωρου και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο για την απόφαση του Στρατή, να ανοίξει ταβέρνα στη Ραζάν. Δυσκολεύουν τα πράγματα για όλους όμως, όταν ο Στρατής θα συγκρουστεί με τον Φίλιππο. Ο Στρατής φεύγει από το σπίτι και ο Θόδωρος απολύεται από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι αυτή και ο Έκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν.