Η νεαρή Κατερίνα ταξίδεψε από την Κύπρο στην Ελλάδα για να διεκδικήσει το χώρο της στο GNTM αλλά και στη μόδα. Με το juicy κορμί της αλλά και τα πολλά τατουάζ που έχει «χτυπήσει» κατάφερε από την αρχή να αποτελέσει θέμα διαφωνίας ανάμεσα στους κριτές.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν της αρέσουν τα τατουάζ έδειξε να ενοχλείται από τα πολλά σχέδια που είχε η νεαρή και της τόνισε πως αυτά της στερούν αρκετές δουλειές.

Η νεαρή, αφού ρωτήθηκε για τα τατουάζ της, «ενημέρωσε» τους κριτές πως πιστεύει στους εξωγήινους και μάλιστα θεωρεί πως στην προηγούμενη ζωή της ήταν ένας από αυτούς.

Η πασαρέλα και οι πόζες της δεν εντυπωσίασαν όμως ούτε τον Τάσο Σοφρωνίου. Οι δυο κριτές έδωσαν από ένα «όχι» στο υποψήφιο μοντέλο το οποίο δήλωσε πως πήγε εκεί για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι επειδή της αρέσει ο Γιώργος Καράβας.

Τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η Σοφία Χατζηπαντέλη έδωσαν στην παίκτρια το «ναι» τους αυτά όμως δεν αρκούσαν για να περάσει η νεαρή στην επόμενη φάση του GNTM.

Την στιγμή που αποχωρούσε από το πλατό η Κατερίνα, η Σοφία Χατζηπαντελή τη φώναξε πίσω και της έδωσε τη wild card της ξαφνιάζοντας τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου.

«Χαίρομαι που διαφωνούμε γιατί από αυτό μαθαίνει ο κόσμος και εμείς» σχολίασε η Βίκυ Καγιά.

«Γιατί» ρώτησε φωναχτά το twitter

Οι χρήστες του twitter μόλις άκουσαν την Σοφία Χατζηπαντελή να δίνει τη wild card της απόρησαν «γιατί» τονίζοντας πως δεν συμφωνούν μαζί της.