Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε την Τρίτη (27/9) στο «Καλό Μεσημεράκι» και κατευθείαν έδειξε την μεγάλη αδυναμία που τρέφει στον… Ανδρέα Βούλγαρη των Alcatrash.

Η αγαπημένη ηθοποιός προχώρησε σε ένα one woman show κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, εκτροχιάζοντας με μοναδικό τρόπο κάθε σχεδιασμό των συντελεστών και την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Μπορώ να φιλήσω τον Αντρέα; Τι γλύκας είσαι εσύ! Πρόσεξε γιατί είμαι μεγάλη γυναίκα. Δεν μπορώ την πολύ συγκίνηση. Μου αρέσει όλο το συγκρότημα αλλά… Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Ο παρουσιαστής κατάλαβε από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι είχε να διαχειριστεί μια κατάσταση… εκτός προγράμματος.

Ο Νίκος Μουτσινάς για την ακρίβεια ήρθε πολλές φορές σε απόγνωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής. Η αστείρευτη Χρύσα Ρώπα άλλαζε… παράσταση κάθε ένα λεπτό.

Το στούντιο ήταν χωρισμένο στα δύο, με την μία πλευρά να είναι η Θεσσαλονίκη και από την άλλη το Παρίσι.

Η Χρύσα Ρώπα δεν είχε καταλάβει το κόνσεπτ του σκηνικού, με αποτέλεσμα να «κυνηγάει» τον Νίκο Μουτσινά και ο διάλογος μεταξύ τους να είναι απολαυστικός.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Για το θέατρο Μουσούρη δεν είπαμε και μπορεί να μου πεις τελειώσαμε. Έχω δει ότι το κάνεις αυτό! Που να κάτσουμε ρε Στέλιο; Άι στο δ…ολο πια! Καναλάρα βέβαια!», είπε με άπλετο χιούμορ η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ άλλο! Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με το κορίτσι αυτό. Δεν πρόλαβα να σου πω καλησπέρα, πότε να προλάβω να πω για το θέατρο Μουσούρη;», είπε λίγο αργότερα ο παρουσιαστής.

«Κλείστε το! Βάλτε Άγρια Γη!», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ εκείνη φώναζε στους συνεργάτες: «Άντε άντε βλάκα! Ποιος το είπε αυτό»;

«Έχω άνθρωπο στον ΣΚΑΪ να το ξέρεις», είπε λίγο αργότερα η ηθοποιός στον Στέλιο Κλώνο.

«Αποκλείεται να είμαστε αέρα. Εγώ αν ήμουν κανάλι θα είχα παίξει μαύρο εδώ και πέντε λεπτά», αναφώνησε ο παρουσιαστής.

«Τα λιοντάρια ξέρεις πόσες φορές την ημέρα το κάνουν;», ήταν η επική ερώτηση-απόκριση της Χρύσας Ρώπα στον… απελπισμένο Νίκο Μουτσινά.