Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου τρόλαραν τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος συμμετείχε σε τουρνουά τένις και μάλιστα προκρίθηκε στους «32». Την αρχή για το «πείραγμα» έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ξεκίνησε να λέει για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από το Laver Cup και κατέληξε «Το πολύ ευχάριστο όμως είναι ότι πέρασε στους 16 ο Άδωνις Γεωργιάδης»!

«Να ‘τον, εδώ κοίτα. Έχει περάσει σε ένα τουρνουά. Μπράβο Άδωνι, έκατσε κι έχασε ο άλλος» σχολίασε με χιούμορ.

«Ο κ. Γεωργιάδης ξέρει καλό τένις» επενέβη η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Παίζει καλό τένις; Εδώ την μπάκα δεν την βλέπεις παιδί μου, την μπάκα. Πώς να παίξεις με τέτοια μπάκα; Μπράβο υπουργέ, μας έκανες περήφανους» είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Αποσύρθηκε ο Φέντερερ, είναι εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης» πρόσθεσε στον ίδιο τόνο η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε το βίντεο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο Twitter και δεν φάνηκε να «μασάει» με τα σχόλια περί «μπάκας».

«Το χιούμορ μου αρέσει, την μπάκα αγαπητέ Γιώργο προσπαθώ να την ρίξω (όχι με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής..) πέραν του αστείου όμως, αν όλο αυτό παρακινήσει κάποιους να αθλούνται είναι καλό διότι ξέρω πόσο ωφελεί την υγεία μας. Η καθιστική ζωή έχει κινδύνους!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.