Η Εθνική Ελλάδος στην κορυφή του ομίλου της, στην κορυφή της τηλεθέασης και την κορυφή της καρδιάς μας! Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, 1.520.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό, την προσπάθεια της Εθνικής στην Κύπρο, κερδίζοντας την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με 22,3%. Οι άντρες, φυσικά, έδωσαν δυναμικό παρόν αφού σε κοινό ηλικίας 25-44 ο αγώνας σημείωσε 30,9%, αλλά και το γυναικείο κοινό ήταν εκεί με ποσοστό, στις ηλικίες 15-24, 17,8%.

Η τελευταία φάση του Nations League είναι στον Alpha.

Απόψε, στις 21:45, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου και αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα υποδέχεται, στο γήπεδο της Ριζούπολης, την Β. Ιρλανδία στις 21:45. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και το ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Μη χάσετε, πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας στις 21:00, την εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και εκλεκτούς καλεσμένους, ρεπορτάζ και συνδέσεις με το γήπεδο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης την εκπομπή «Post Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με πλούσιο ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε το trailer: