Το μεσημέρι της Παρασκευής (08/07) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό αφού η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Η παρουσιάστρια είπε ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα της σε μια τόσο δύσκολη χρονιά ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, λίγο πριν το τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό που βλέπετε είναι μια συλλογική δουλειά. Δουλεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι από πίσω και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναφέρουμε τα ονόματά τους Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη».

Και όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση του Open, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και του σταθμού. Μετά τη λήξη του συμβολαίου της, το Open προχώρησε στην ανανέωσή του, ενώ ενημερώνει πως συνεχίζεται η πρωινή εκπομπή την οποία παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Ανανέωσε με το Open η παρουσιάστρια – Συνεχίζεται η πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Open αναφέρει: «Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα,  θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ».