Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τη φετινή σεζόν η εκπομπή «The 2Night Show», καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/6) το καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από δύο ξεχωριστές ώρες αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν!

«Αυτό ήταν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Θεωρώ ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν πολύ δύσκολο και για ακόμη μια φορά το “The 2Night Show” με συνεντεύξεις και με τους ανθρώπους να βγάζουν αυτά που είχαν στην καρδιά τους και στο μυαλό τους, τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Κάποιοι αναγνωρίσιμοι και κάποιοι για πρώτη φορά. Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει καινούργια πρόσωπα να τα δείχνει στον κόσμο κι έτσι να ανοίξουν καινούριες πόρτες. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Σε ένα τόσο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα, όχι απλά αντέξαμε υπήρξαν και πολλές φορές που κερδίσαμε. Αυτό φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή γιατί το “The 2night Show” φτιάχτηκε για τα δύσκολα. Πρώτα ο Θεός καλό καλοκαίρι από όλους εδώ! Ραντεβού μετά το καλοκαίρι» αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Άγριες Μέλισσες»: Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου για το φινάλε

Λίγο πριν τους «τίτλους τέλους», οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν ένα τελευταίο «πέταγμα» και κατέκλυσαν το πλατό της εκπομπής.

Μετά από τρία χρόνια συνεχών προβολών ρίχνουν οριστικά αυλαία και οι περισσότεροι από τους συντελεστές βρέθηκαν στο «The 2Night Show» και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πλατό του talk show γέμισε από τους ήρωες του Διαφανίου με την Αμαλία Καβάλη, τον Γιάννη Βασιλώττο, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Χρήστο Πλαΐνη να είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του.

Οι ηθοποιοί δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το τέλος της σειράς, με τον Γιάννη Βασιλώττο να θυμάται όλες εκείνες τις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όπου έφαγε… ξύλο, γεγονός που φυσικά διακωμώδησε.

Η Αμαλία Καβάλη από την πλευρά της είπε ότι από τη σειρά, εκείνο που θα κρατήσει είναι η ευγένεια σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου, σε αντίξοες συνθήκες ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδυόταν, τον Κυριάκο τον οποίο χαρακτήρισε μποέμ και έξω καρδιά τύπο.

Ο Χρήστος Πλαΐνης προσέγγισε τη συγκεκριμένη δουλειά λίγο πιο συναισθηματικά, λέγοντας πως όλο αυτό που έζησε με τους συναδέλφους του στις Άγριες Μέλισσες ήταν βάλσαμο.

Ο Λευτέρης Χαρίτος από τη μεριά του αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς.

«Μπήκε μέσα και μιλάγαμε 40 λεπτά περί ανέμων και υδάτων. Του έδωσα ένα κείμενο και του είπα ότι έτσι όπως μιλήσαμε να μιλήσει και σαν Ζάχος. Ήταν συγκλονιστικός» είπε για το κάστινγκ του Νίκου Κουρή.

«Κάνει κάστινγκ με πολύ ωραίο τρόπο, έχει ταλέντο στο να σε κάνει να αισθάνεσαι συνδημιουργός ασχέτως αν θα σε πάρει στη δουλειά. Έχει φοβερό ταλέντο να τον αγαπούν οι άνθρωποι» είπε ο Νίκος Κουρής.

Ο σκηνοθέτης εξομολογήθηκε επίσης ότι:

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις “Μέλισσες” και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά.

Ο Τάσος Νούσιας ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε».

«Οι “Μέλισσες” ταυτίστηκαν πολύ με την πανδημία. Υπάρχει μια φοβερή ευγνωμοσύνη από τον κόσμο του “τι καλά που υπήρχατε και είχαμε κάτι να κάνουμε στις 10 το βράδυ”. Εμένα αυτό το πράγμα με συγκινεί φοβερά» είπε ακόμα ο σκηνοθέτης.

Ο Λευτέρης Χαρίτος ανέφερε επίσης ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα είναι διπλό στις 7 Ιουλίου.

«Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι. Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και το τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα».

Όπως αποκάλυψε, η ομάδα των «Μελισσών», δηλαδή ο ίδιος και οι σεναριογράφοι ξεκινούν γυρίσματα τον Σεπτέμβριο για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν με τα κάστινγκ να γίνονται μέσα στο καλοκαίρι.