Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας απόψε (16/6) στο Survivor και το κοινό αναμένει να δει αν το spoiler που θέλει τον Γιώργο Ταλάντσεβ να αποχωρεί θα βγει αληθινό. Μέχρι τότε οι παίκτες σχολίαζαν το συμβούλιο της Τετάρτης (15/6) και ανέφεραν πως κανείς δεν ψηφίζει αγωνιστικά στην πραγματικότητα, αλλά στρατηγικά. Η στρατηγική, οι κλίκες κι οι κατευθυνόμενες ψήφοι είναι ανάμεσα στα θέματα που συζητιούνται στα πηγαδάκια του Survivor, μιας κι όλοι θέλουν να φτάσουν στην τετράδα του τελικού.

O Άρης δήλωσε πως με την πρώτη ευκαιρία θα θέλουν να τον βγάλουν στον τάκο στο Survivor και πως δεν θα τους κάνει τη χάρη.

«Αυτήν τη στιγμή υπάρχει στο Survivor ο Σπύρος, που καλώς ή κακώς είναι πολύ αδύναμος αγωνιστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Για αυτό κι είναι ένας εύκολος στόχος στην πρώτη ασυλία να βγαίνει πρώτος υποψήφιος. Νομίζω ότι αν αποχωρήσει από το παιχνίδι, εκεί θα πέσουν πολλές μάσκες και θα αλλάζουν το σκεπτικό τους ότι θα ψηφίσουν αγωνιστικά και θα το κάνουν όλοι με στρατηγική, με τη φιλία στη μέση και με το ποιον ή όχι θέλουν να βρουν απέναντί τους.

Εγώ είμαι βέβαιος πως αν χάσω την πρώτη ασυλία από εδώ και πέρα, θα είμαι σίγουρα υποψήφιος. Περιμένω πως και πως αυτήν τη στιγμή γιατί όλοι έλεγαν πως ψηφίζουν αγωνιστικά. Αυτό θα είναι μια απόδειξη ότι κάποιοι δεν θέλουν να με βρούνε απέναντί τους αγωνιστικά και πως θα παίξουν στρατηγικά για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους. Οπότε αναμένω να δω κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν θα τους το κάνω καθόλου εύκολο. Σε κάθε ασυλία θα μπαίνω μέσα για να την κερδίζω» ανέφερε ο Άρης στο Survivor.

Ο Σπύρος «καρφώνει» τον Άρη χωρίς αναισθητικό – «Αυτό έχει σκοπό για τον τελικό»

Για το σχέδιο που πιστεύει πως έχει ο Άρης Σοϊλέδης για τον τελικό μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Δεν μου αρέσει που ο Άρης εγκλωβίζει κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να θέλει στον τελικό του Survivor να καθίσει με ανθρώπους που είναι λιγότερης δυναμικής κι αποδοχής από εκείνον γιατί έτσι πιστεύει. Πασχίζεις να καθίσεις με κόσμο διαχειρίσιμο. Θέλεις η τετράδα να επιλεγεί δια χειρός Άρη κατά πως σε βολεύει. Δεν σε συμφέρουν οι υπόλοιποι γιατί έχουν ήθος, αξίες και πάνε με το σπαθί τους. Παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο. Εσύ πασχίζεις να φτάσεις εκεί, χωρίς να βγεις σε κάποια δοκιμασία απέναντι στον κόσμο. Πας εκεί με κόσμο που εσύ θα επιλέξεις ως πιο εύκολα διαχειρίσιμους από εσένα. Άρα τέσσερις καρέκλες δια χειρός Άρη, δεν νομίζω ότι θα βρούνε σύμφωνο τον κόσμο που μας κρίνει» ανέφερε ο Σπύρος για τις βλέψεις που θεωρεί πως έχει ο Άρης στο Survivor.

Ο τραυματισμός του Νίκου στο κεφάλι μούδιασε τους παίκτες

Οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας και όλοι ήθελαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν την νίκη στην ομάδα τους. Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος υπήρξε ένας σοβαρός τραυματισμός, αυτός του Νίκου Γιάννη.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας χτύπησε στο κεφάλι έπειτα από μια προσπάθεια του να περάσει με μεγάλη ταχύτητα τα εμπόδια και τόσο οι παίκτες όσο και ο Γιώργος Λιανός… μούδιασαν.

Αμέσως όλοι έτρεξαν γρήγορα κοντά του για να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς ο Νίκος δεν χτύπησε τόσο άσχημα και ρίχτηκε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης του επάθλου, στο οποίο δεν κατάφερε να φέρει τον πολυπόθητο πόντο.