Διαφορετικά ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα το Survivor καθώς πλέον το παιχνίδι έχει μετατραπεί σε ατομικό όσον αφορά τη διεκδίκηση της ασυλίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η νέα εξέλιξη έφερε αναταράξεις καθώς οι παίκτες προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να ζυγίσουν τις φιλίες και τις συμμαχίες τους.

Στο πρώτο συμβούλιο του Νησιού, στον τάκο βρέθηκε ο πιο αδύναμος παίκτης αυτή τη στιγμή που είναι ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κατοχυρώσει με ευκολία την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας στο Survivor.

Την Τρίτη (14/6) η μπλε κι η κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν ξανά για να αποφασίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο κι άρα τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα παλέψει για την παραμονή του στο παιχνίδι με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι παίκτες ψήφισαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ναι μεν το περίμενε αλλά από την άλλη έδειξε πως φοβάται να αντιμετωπίσει τον Σπύρο, που έχει βγει υποψήφιος για έντεκα φορές.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/6) είχαμε το τρίτο συμβούλιο. Τα spoilers που κυκλοφορούσαν επιβεβαιώθηκαν και προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor κι αυτοί είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας που ισοβάθμισαν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο δημοφιλείς παίκτες να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η τελευταία ψηφοφορία, λοιπόν, ήταν γεμάτη ανατροπές. Εκτός από το γεγονός ότι η Σταυρούλα δεν συμμετείχε στον αγώνα καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω ίωσης που περνάει, απείχε από τον τρίτο αγώνα ασυλίας και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος κέρδισε τους προηγούμενους δύο αγώνες ασυλίας.

Έτσι, τα πρόσωπα που είχαν να επιλέξουν προς αποχώρηση όσοι απέμειναν ήταν λίγα. Να σημειώσουμε ότι την τρίτη και τελευταία ασυλία κέρδισε η Μαίη έναντι του Τάλα και έτσι ο Στάθης και ο Τάλα ήταν στη διάθεση των συμπαικτών τους για να ψηφιστούν όπως βέβαια και ο Νίκος Γιάννης.

Τελικά η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε… ντέρμπι μεταξύ Στάθη και Τάλα οι οποίοι ισοψήφησαν και έτσι είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα της «κάλπης» έβαλε… φωτιά στο συμβούλιο.

Ο Στάθης υπονόησε ότι οι τέσσερις υποψήφιοι είναι αποτέλεσμα στρατηγικής της Ασημίνας, κάτι που έκανε έξαλλη την παίκτρια και το συμβούλιο πήρε «φωτιά».

Είχαν από τέσσερις ψήφους ο καθένας και έτσι ήταν εύκολο για τον Στάθη να καταλάβει ποιοι τον είχαν ψηφίσει.

Έτσι, φανερά ενοχλημένος ο παίκτης απευθυνόμενος στην Ασημίνα τη ρώτησε ευθέως γιατί ψήφισε εκείνον ενώ άλλα είχαν πει πριν τον αγώνα.

Υπήρξε ένταση ανάμεσά τους, με τον Στάθη να κατηγορεί ευθέως την Ασημίνα ότι έστησε στρατηγική εις βάρος του προκειμένου να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Κάτι που με τη σειρά της αρνήθηκε με κάθε τρόπο η Ασημίνα, θεωρώντας άδικη τη συμπεριφορά του εις βάρος της.

Προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση της και την ψήφο της, ωστόσο η απάντησή της δεν έπεισε όχι μόνο τον Στάθη, αλλά και τον Νίκο Γιάννη που την έδωσε στεγνά.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είπε ξεκάθαρα πως η Μαίη του είπε ότι θα έδινε την ασυλία στον Τάλα, κι εκείνη φάνηκε να ζορίζεται με το πώς θα απαντήσει στην «κατηγορία» αυτή.

Μαίη και Τάλα έβγαλαν αγγελία για τον Σπύρο Μαρτίκα – «Νικητής Survivor μόνος ψάχνει»

Για την Τρίτη και τελευταία ασυλία αγωνίστηκαν την Τετάρτη (15/6) οι παίκτες που είχαν απομείνει στο Survivor.

Μέχρι όμως να φτάσουν στο αγώνισμα έπρεπε να μαγειρέψουν να φάνε, προκειμένου να έχουν δυνάμεις.

Ο Σπύρος δεν το έχει και τόσο με τη μαγειρική, και επειδή την τελευταία φορά που τηγάνισε κάποια ψάρια κόντεψε να βάλει φωτιά στην καλύβα, έπρεπε να πάρει τη ρεβάνς.

Οι συμπαίκτες του τον έβαλαν να φτιάξει πιτάκια, και αφού η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, Μαίη και Τάλα τον έκαναν προξενιό στο γυναικείο κοινό που παρακολουθεί το reality επιβίωσης.

«Δίνεται Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει, φαρμακοποιός μάγειρας και πάνω απ’ όλα έχει παραμείνει 11 φορές στο Survivor», ακούγεται να λέει ο Τάλα.

Η Μαίη κατέκτησε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας! Σκληρός αγώνας με τον Τάλα!

Καθόλου εύκολη δεν ήταν η νίκη της Μαίης για την τρίτη ασυλία καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον… σκληροτράχηλο Γιώργο Ταλάντσεβ.

Οι δύο παίκτες κονταροχτύπηθηκαν με δυναμισμό στον τελευταίο αγώνα για την τρίτη ασυλία και τελικά η Μαίη ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τον συμπαίκτη της.

Να θυμίσουμε ότι τις δύο πρώτες ασυλίες της εβδομάδας μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό, κατάφερε να κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης.

Μάλιστα, αυτός ήταν ο λόγος που ο γνωστός ποδοσφαιριστής απείχε (15/6) από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της τρίτης ασυλίας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παρ’ όλο που η Ασημίνα δεν έφτασε στον τελικό του αγωνίσματος, κατάφερε λίγο πριν να αποκλείσει από τη διεκδίκηση της ασυλίας τον μεγάλο της αντίπαλο, τον Μαρτίκα με τον οποίο είναι ήδη στον τάκο καθώς ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Αν κάποιος από τους δύο κατάφερνε να κερδίσει την ασυλία, τότε θα μπορούσε να βγει από την θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, όμως εφόσον έχασαν συνεχίζουν να κινδυνεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα άμεσα.

Απασφάλισε ο Μαρτίκας κατά της Ασημίνας

Κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου στράφηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/6), κυρίως για το γεγονός του πώς αντέδρασε με την υποψηφιότητά της.

«Είχε τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Γιατί να μην βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη μετά από εμένα. Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές, που έχουν παρουσιαστεί φέτος στο Survivor. Συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον οποιονδήποτε χωρίς κανένα δισταγμό μόνο και μόνο για να ξεφύγει η ίδια από την κακιά συγκυρία που δεν την ευνοεί. Αυτό το κάνει από την πρώτη εβδομάδα.

Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής που μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα… Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω ότι θα σου δοθεί ευκαιρία για να το μάθεις… Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά σου και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες» σημείωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Έξαλλη η Ασημίνα – «Το έκαναν για να με διώξουν»

Δεν έχει δεχτεί πολύ καλά η Ασημίνα Χατζηανδρέου την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση στο Survivor απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα και ξέσπασε τόσο εναντίον του όσο και των υπολοίπων παικτών.

«Πλέον δεν έχω να πω τίποτα με τον Σπύρο. Είναι ένας ψεύτης, ο οποίος είναι κ…οτούμπας. Πάντα λέει κάτι άλλο για κάποιον κι είναι όπου φυσά ο άνεμος. Μία πάει προς την πλευρά του Τάλα, μία προς του Στάθη, μία προς της Ασημίνας και μία προς της Σταυρούλας. Δεν θα αλλάξει. Χαλιέμαι όταν μιλώ μαζί του» είπε αρχικά η Ασημίνα στο Survivor.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε για την υποψηφιότητά της στο Survivor: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτά να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς».