Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι «Άγριες Μέλισσες» και οι ιστορίες των ηρώων, η μια μετά την άλλη θα φτάνει στο τέλος της ενώ ο κάθε χαρακτήρας θα βρίσκει το δρόμο του ή το τέλος που θα φέρει τη δικαίωση.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς του Ant1, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια από τις πλέον συγκινητικές στιγμές. Ο Λάμπρος, αφού δεν κατάφερε να πάρει πίσω τη θέση του στο σχολείο του Διαφανίου, έπειτα από παρότρυνση της Ελένης αποφασίζει να διδάξει σε σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο δάσκαλος ξέρει πως θα είναι ένα δύσκολο βήμα καθώς δεν το έχει κάνει ξανά όμως αναλαμβάνει την ευθύνη και ανυπομονεί να μάθει στα παιδιά όσα ξέρει αλλά και να του μάθουν πώς να τα διδάσκει.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/06), ο Λάμπρος βρέθηκε μέσα στη νέα του τάξη για πρώτη φορά και τα παιδιά άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις και να τον ψηλαφίζουν για να τον μάθουν καλύτερα. Τόσο εκείνος, όσο και οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν και τα δάκρυα ξεκίνησαν να κυλούν.

Οι χρήστες του twitter δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους για την συγκλονιστική σκηνή των Άγριων Μελισσών και τα τιτιβίσματα έπεσαν «βροχή».

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον «Λάμπρο Σεβαστό» στις Άγριες Μέλισσες, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση σχετικά με την συγκεκριμένη σκηνή και αναφέρθηκε «Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε».

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός έγραψε: «Είναι πολύς ο κόσμος που δεν γνωρίζουμε, που δεν έχουμε αντιληφθεί ή που φευγαλέα προσπερνάμε. 3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους …μα θα σταθώ σε αυτήν. Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε. Όχι πως δεν τον γνωρίζουμε απλώς τείνουμε να τον αμελούμε συχνά. Όπως έλεγε και ο Ελύτης “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη” και έτσι αυτή η σκηνή θα είναι για εμένα μέσα στα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ. Με τη δική τους φωτιά και τη δική τους λάμψη που μου υπενθυμίζουν την αξία της ομορφιάς και της διαφορετικότητας. Της δύναμης και της θέλησης! Ευχαριστώ!».