Τον Σταμάτη Κραουνάκη φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης (9/6) ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η αδελφή του, Δέσποινα Κραουνάκη, μίλησε για τον αδελφό της και περιέγραψε πώς η μητέρα τους έσπασε το πιάνο που του είχε πάρει η ίδια όταν έμαθε ότι δεν πέρασε στη Νομική.

«Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ και αυτό το έχω πάρει από τη μαμά μου, ενώ το θεατρικό από τον μπαμπά μου» τόνισε με αφορμή τα όσα είπε η αδελφή του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Η δε, μητέρα του μεγάλου δημιουργού σε μια σπάνια εμφάνισή της του έστειλε ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή. Μάλιστα, ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν έκρυψε την μεγάλη του έκπληξη για όσα εκείνη ανέφερε. «Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

Με τον ίδιο να λέει μετά: ««Ουάου! Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η mammy μου, οκ! Εντάξει! Χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας και κάνουμε τρελά γέλια όταν βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί» πρόδωσε με χαμόγελο.

Νίκος Χατζηνικολάου: Αποχαιρέτισε το κοινό του «Ενώπιος Ενωπίω» και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη

Με τελευταίο καλεσμένο του τον Σταμάτη Κραουνάκη ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο παρουσιαστής κλείνοντας τη συζήτηση με τον δημιουργό τον παρακάλεσε να προσέχει τον εαυτό του.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο επίλογο για την εκπομπή μου που ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά. Καλό ξημέρωμα, ραντεβού τον Σεπτέμβρη» είπε στο κοινό του.