Και πάλι στο X Factor Live με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης, σε ρόλο γκεστ κριτή, τη νύχτα της Κυριακής στο MEGA. Φυσικά, μαζί του, δεν θα μπορούσαν να μην είναι και τα συνεχή πικάντικα σχόλια που μοίρασε απλόχερα προς όλη την υπόλοιπη κριτική επιτροπή.

Από το στόχαστρο του, δε, δεν απουσίασε ξανά η Μαρίζα Ρίζου την οποία και ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να πειράξει με χιούμορ αμέσως μετά την σκηνική εμφάνιση της Ιόλης Πενταρά από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. «Σταματήστε να μου φέρνετε χορεύτριες γυμνασμένες! Κοριτσάρες με φωνάρες γυμνασμένες! Θέλω να φύγω! Γιατί; Γιατί εγώ εδώ πέρα φοράω κορσέδες να μαζεύουν τα ξίγκια που λέει και ο μπαμπάς μου» τόνισε με χαμόγελο η Μαρίζα Ρίζου μόλις της δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή του X Factor, Ανδρέα Γεωργίου.

«Γιατί να μη σας φέρνουν; Τι λέτε; Μια χαρά είστε! Εγώ σας περίμενα και είχα τρομάξει… Ε, κουλτουριάρα τώρα… Άπλυτη και άλουστη… Μια χαρά είστε, μια χαρά! Ειλικρινά πήγε η καρδιά μου στη θέση της» αποκρίθηκε, με πειραχτική ειλικρίνεια, ο Ηλίας Ψινάκης στην τραγουδίστρια και κριτή του X Factor, Μαρίζα Ρίζου.