Την Βίκυ Κάβουρα φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Παρασκευής (27/5), στο After Dark στο OPEN. H ηθοποιός μπήκε στο Εξομολογητήριο και αποκάλυψε πως είχε έναν πολύ έντονο καβγά με την συνάδελφο της, Σοφία Μουτίδου στα παρασκήνια θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου που λατρευόμαστε, την Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί. Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ συνέχιζα να τα κάνω αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ότι έκανα εγώ τα νύχια μου! Έγινε σαματάς! Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει» συμπλήρωσε η Βίκυ Κάβουρα.

Στη συνέχεια η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για σχέσεις

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Ήμουν με κάποιον και αυτός παράλληλα ήταν και σε άλλη σχέση. Αργώ λίγο να το μάθω γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν κάτι τρόπους να βρίσκουν τα πάντα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά και έτσι την πατάω. Είναι αλήθεια ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις.

Έχω παρακολουθήσει άντρα, αλλά για μια φίλη μου. Είδαμε να βγαίνει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε από ένα σπίτι.

Μία φορά που είχε μεθύσει ο σύντροφός μου είδα το κινητό του. Αλλά δεν βρήκα κάτι και εκεί κατάλαβα πόσο άρρωστο είναι» είπε.

Με ποιον συμπρωταγωνιστή της είχε πολύ καλή χημεία; «Με τον Ορέστη Τζιόβα στη πρώτη μου σειρά» δήλωσε.

Να έχει αυτοπεποίθηση θα έλεγε σήμερα στην έφηβη Βίκυ Κάβουρα μαθήτρια του Λυκείου.

Θα πήγαινε στο Survivor; «Ποτέ, γιατί εκνευρίζεται εύκολα και ειδικά νηστική, τσαντίζεται πολύ. Της έχει γίνει πολλές φορές πρόταση, αλλά δεν το σκέφτεται καν».

Όπως δήλωσε οι σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη είναι καλές, ενώ της άρεσε ο ρόλος της που είχε στο J2US.

Έχει κάνει roleplay, θεωρεί πιο σέξι Έλληνα τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ βάζει πρώτα την Τέχνη, μετά τον έρωτα και μετά τα χρήματα.

Αν έχει αλλάξει ποτέ την εμφάνισή της για να αρέσει σε κάποιον η απάντησή της ήταν «όχι» και αν δεν ήταν ηθοποιός τι επάγγελμα θα έκανε, η απόκρισή της ήταν ψυχολόγος «μου αρέσει να μπαίνω στις ζωές των ανθρώπων και να βλέπω πως μπορώ να βοηθήσω» ήταν επίσης μεταξύ των ερωτήσεων που απάντησε η Βίκυ Κάβουρα.