O Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/5) καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάρρευση, από την οποία και ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα από το ελληνικό κράτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η χώρα με έχει τιμωρήσει πολλαπλά. Δηλαδή δεν είναι ένα ή δύο τα συμβάντα, είναι πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά έχω την υπεραγάπη του κόσμου, όχι λόγω της φυλακής που άντεξα και αυτό βεβαίως ήταν το αποκορύφωμα. Από πριν με αγαπούσαν γιατί ήμουν σταθερός. Άνοιγα θέσεις εργασίας συνέχεια, έφτιαχνα πολύ ωραία κτίρια και μαγαζιά, συμμετείχα μες στον κόσμο».

«Δεν χρειαζόταν να τύχω τέτοιας τιμωρίας, τέτοιας βίας και bullying από το ίδιο μου το κράτος γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτό που είμαι. Μπορούν να το εξερευνήσουν όλοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν ήξερα ότι θα έρθει η κρίση και θα μας πετάξουν στα βράχια. Εγώ κάλπαζα, είχα επιτυχία, όλοι με σέβονταν, μου έδιναν τα πράγματά τους και με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι δικό τους που ευτυχώς μέχρι και σήμερα με βλέπουν» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Βαριέμαι τους δήθεν κουλτουριάρηδες. Υπερεκτίμησα κάποια άτομα και άφησα πίσω κάποιους άλλους που έπρεπε να τους λάβω υπόψη μου. Αν θα άλλαζα κάτι θα σπούδαζα οικονομικά και κάθε τόσο θα ξεσκόνιζα το πτυχίο μου ώστε να μπορώ να υποψιάζομαι ότι συμβαίνουν κάποια πράγματα πίσω από την πλάτη μου» είπε χαρακτηριστικά» πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον πατέρα του

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε επίσης για τη σχέση με τον πατέρα του και τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στον χορό αποκαλύπτοντας πως επιθυμία του πατέρα του ήταν να ασχοληθεί με την οικογενειακή τους επιχείρηση κάτι που τελικά δεν έγινε.

«Ο μπαμπάς, δυο ώρες την ημέρα ασχολιόταν με μένα. Αυτό σημαίνει ότι έβρισκε ενδιαφέροντα. Του έλεγα τότε, “ρε μπαμπά έχουμε άλλα δυο κορίτσια εδώ, έχω δυο αδερφές, ασχολήσου λίγο και με αυτές. Ήμουν το πουλέν του, αυτός που θα μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά.

Έλα όμως που εγώ είχα το καλλιτεχνικό μέσα μου και έτσι δυστυχώς τον απογοήτευσε διότι αφού είχε κάνει όλα αυτά και ήξερε ότι εγώ αγαπώ τον χορό, προσπαθούσε να με προτρέψει να πάρω την επιχείρηση. Κατάλαβε ότι δε γίνεται τίποτα και έτσι εγώ βγήκε και χόρεψα για 2-3 σεζόν εδώ στην Ελλάδα και μετά πήγα στην Ιταλία να χορέψω στο Μega Μπαλέτο με την Ραφαέλα Καρρά.

Ιταλία έκατσα 1.5 χρόνο. Ήταν ένα πράγμα 20ωρο τη μέρα. Εκεί εκπαιδεύτηκα και γαλουχήθηκα. Ήμουν 20 χρονών» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Επική ήταν η ατάκα του στην ενότητα «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», όταν του έδειξε ο Θέμης την εικόνα του Νίκου Βέρτη ενώ μιμήθηκε επικά την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

«Όταν ο Βέρτης λέει “θέλω να σε νιώσω” θα ήθελα να είμαι θερμόμετρο και να τον ανεβάσω σε 40 πυρετό».

Για τη Μαρίνα Πατούλη είπε ότι «εσωτερικά είναι φιλόλογος και εξωτερικά αγεωγράφητη», με την οποία μάλιστα συνεργάζεται αυτήν την περίοδο.

Είχε πολύ καλά λόγια για την Ιωάννα Τούνη την οποία χαρακτήρισε «εργοστάσιο» αντάξιο των Καρντάσιανς. «Έχει κόμπακτ ίματζ. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει».

Αποκάλεσε «ζουζούνι» την αεικίνητη Κόνι Μεταξά.

Στο εξομολογητήριο

O Λάκης φυσικά μπήκε στο Εξομολογητήριο και απάντησε στις δύσκολες ερωτήσεις του Θέμη:

«Δεν θα ήθελα να φορέσει Γαβαλά η Ελένη Λουκά» ενώ θεωρεί πολύ καλοντυμένο και… κακοντυμένο τον Νίκο Παπαδάκη.

«Θα συμβούλευα τον 18χρονο εαυτό μου να πάρει τρία πτυχία για να τα κάψει όταν δεν θα έχει λεφτά» είπε.

Η Λίντα Εβαντζελίστα και η Ναόμι Κάμπελ είναι τα πιο αγενή top model που συνάντησε καθώς αρνήθηκαν να φορέσουν γούνα σε σόου και τη φόρεσαν όταν βγήκαν για φαγητό.

Νιώθει 37 ετών και προετοιμάζεται για τα 40 του που είναι κομβική ηλικία για έναν άντρα.

Θα έκανε μια κριτική επιτροπή για τάλεντ σόου μόδας με τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Έλενα Γαλύφα και τον κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη.

Το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι κάτω από μία γέφυρα στη Μύκονο.

Το κρυφό του ταλέντο είναι ότι ενώ δεν ξέρει μπάνιο όλοι θεωρούν ότι έχει σώμα κολυμβητή!