Την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ συζητούσαν οι παίκτες της Μπλε Ομάδας του Survivor όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε να κατακρίνει την στάση τους απέναντι στον συμπαίκτη τους.

«Έχει καταλάβει τι έκανε. Του επιτέθηκα, επιτέθηκα σε όλη την ομάδα, επιτέθηκα στον ίδιο προσωπικά. Σήμερα είναι όλοι αγκαλιασμένοι. Είδες; Όλοι. Ειδικά η Βρισηίδα και η Ασημίνα μες στην αγκαλιά. Με τον Κωνσταντίνο ήταν όλοι αγκαλιά» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας τονίζοντας πως δεν έχει κάτι με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και πως το μόνο που έκανε ήτα να υποστηρίξει το δίκιο.

Την ίδια ώρα, στην καλύβα των Μπλε, αναγνώρισαν την αξία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. «Αυτός ο άνθρωπος, θυμάστε ότι όταν πηγαίναμε στους αγώνες μας τραγούδαγε συνέχεια. Ήτανε συνέχεια η ψυχή της παρέας. Κάποιες φορές το έχανε αλλά κάποιες άλλες ήταν χαρά εδώ μέσα» σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και βρήκε σύμφωνους και τους υπόλοιπους παίκτες.

Απογοητευμένος ο «terminator» Σπύρος Μαρτίκας

Για ένατη φορά, βγήκε στον… τάκο ο Σπύρος Μαρτίκας και την τελευταία φορά κοντραρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο make up artist αποχώρησε και ο φαρμακοποιός έμεινε στo Survivor γι’ άλλη μια φορά. «Εννιά φορές υποψήφιος. Για ένατη φορά παραμένω στο παιχνίδι. Παραμένω στο παιχνίδι με την πεποίθηση ότι κι ο χρόνος μου τελειώνει. Ευχαριστώ τον κόσμο που για εννιά φορές με κράτησε γιατί κάτι πιστεύει, κάτι βλέπει, κάτι παραδέχεται. Τη τελευταία μέρα ζω μια μεγάλη απογοήτευση που δεν την περίμενα. Έχω τρομάξει τους αντιπάλους και τους συμπαίκτες μου. Με κατηγορούν ότι τους έχω διώξει όλους, με λένε terminator» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

Οι Κόκκινοι χαίρονται που έμεινε ο Μαρτίκας, αλλά ξέρουν πως η αποχώρηση Εμμανουήλ τους δυσκολεύει

Χαρούμενοι με το ότι ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο Survivor είναι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, όμως δεν παραβλέπουν το γεγονός πως η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ θα τους δυσκολέψει στην πορεία του παιχνιδιού.

«Ήμασταν αγωνιστικά, με ένα προβάδισμα 2-3 πόντων σε κάθε ματς» σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας και ανέφερε πως το βάρος πέφτει σε εκείνον γιατί θα πρέπει όχι μόνο να παλεύει αλλά και να κερδίζει τον Άρη Σοϊλέδη και τον Νίκο Γιάννη.

«Ανήθικο» ψέμα η «βόμβα» του Άρη Σοϊλέδη κατά τον Σπύρο Μαρτίκα

Ψέμα χαρακτήρισε ο Σπύρος Μαρτίκας τη «βόμβα» που έριξε ο Άρης Σοϊλέδης λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος και αφορούσε τον φαρμακοποιό. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να μιλάει για ηθική όταν ο Σπύρος ο Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος για να μη βγει αυτός γιατί προφανώς φοβόταν να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Το πρότεινε σε μένα. Αυτό δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν θα μιλούσα αν δεν μιλούσε για ηθική».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στην κάμερα του Survivor το χαρακτήρισε «ανήθικο ψέμα» τονίζοντας ότι ο Άρης Σοϊλέδης σκαρφίστηκε αυτό το ψέμα επειδή εκείνος στάθηκε απέναντι στην ανηθικότητα του.

Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor επανέλαβε την ίδια «καταγγελία» και σχολίασε πως «δεν αντέχουμε ο Σπύρος να μας κοροϊδεύει».  

Η Βρισηίδα στήριξε τον Άρη και «άδειασε» τον Σπύρο

Σε συζήτηση με τους παίκτες της Μπλε Ομάδας η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγο μετά το άδοξο φινάλε της σχέσης της με τον Σπύρο Μαρτίκα, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη πως ο φαρμακοποιός επιθυμούσε να «στήσει» τον αγώνα.

«Βρήκες σύμμαχο στο ψέμα σου τη Βρισηίδα. Η Βρισηίδα τόσο καιρό σιχαίνεται τον Κωνσταντίνο, δεν θέλει να του μιλάει και να τον βλέπει. Ήθελε σαν τρελή να τον βγάλει υποψήφιο για αποχώρηση και εκείνη και η Ασημίνα. Και εσύ το ίδιο γιατί ήθελες να δυναμώσει η ομάδα σου. Και από την άλλη, εσείς όλοι τον ψηφίσατε και αποχώρησε χθες. Εγώ που εμπλέκομαι σε όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στέλνοντας μήνυμα στον Άρη Σοϊλέδη.

Έκπληκτος από την στάση της Βρισηίδας Ανδριώτου δήλωσε ο φαρμακοποιός και τόνισε πως απογοητεύτηκε.

Μάδησε τις μαργαρίτες η Βρισηίδα Ανδριώτου για να δει αν την αγαπάει ο Σπύρος Μαρτίκας

Τις μαργαρίτες άρχισε να μαδάει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να δει αν την αγαπάει ή όχι ο Σπύρος Μαρτίκας. «Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μ’ αγαπάει και το έχει αποδείξει με την κίνηση που έκανε. Δεν ξέρω τόσο καιρό τι ήταν αυτό. Στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι; Εγώ ένιωσα πάρα πολλά για τον Σπύρο. Ήμουν κι αυτή που σιγά σιγά του τα έδειχνε. Ο Σπύρος κατευθείαν είπε “σ’ αγαπώ” και μου έδειχνε τα συναισθήματα του, που μάλλον δεν τα είχε. Είμαι πολύ απογοητευμένη και από τον εαυτό μου που επέλεξα να μοιραστώ συναισθήματα με αυτόν τον άνθρωπο. Γιατί μαλώσαμε για έναν… Κωνσταντίνο» είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.  

Σπύρος Μαρτίκας:Η Βρισηίδα είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μια επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. «Αυτό νομίζει ότι πουλάει στον κόσμο. Αυτό το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές, όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος, νομίζω ότι την καθιστά νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός ενώ μιλώντας στους συμπαίκτες του ευχαρίστησε τον Άρη Σοϊλέδη για όσα του είχε πει για εκείνη υπογραμμίζοντας πως επιβεβαιώθηκε ο ποδοσφαιριστής με τα λεγόμενα του για τον χαρακτήρα της.

Την ίδια ώρα, ο Άρης και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθαν πιο κοντά, συζήτησαν και άνοιξαν τις καρδιές τους. «Μιλήσαμε έξω από την καρδιά μας και ο Άρης και εγώ» σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου τονίζοντας πως ο παίκτης της είπε μπράβο για την στάση της στην ένταση που είχε εκείνος με τον Σπύρο.  

Ατζούν Ιλιτζαλί: Σας έλειψε ο Τάκης;

Ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor, Γιώργος Λιανός συνάντησε εκ νέου τον παραγωγό και παρουσιαστή του τούρκικου Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί λίγο πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ελληνοτουρκικό παιχνίδι.

Όμως, ο τούρκος παραγωγός θέλησε να… πειράξει λίγο τους παίκτες της ελληνικής εκδοχής του ριάλιτι επιβίωσης και μία ερώτηση στάθηκε ικανή για να λυθούν όλοι τα γέλια!

«Έχω μια ερώτηση για εσάς! Σας έλειψε ο Τάκης;» αναρωτήθηκε με νόημα και δη στα ελληνικά ο παραγωγός του Survivor.

«Παναγία μου» αναφώνησε, αρχικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να πάρει τον λόγο ο Γιώργος Ταλάντσεβ και να τονίσει πως «προσωπικά δεν μου έχει λείψει! Έχουμε καλή διάθεση στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι».