Μετά το έντονο συμβούλιο του Survivor αλλά και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν στον στίβο μάχης ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα, αλλά και τον αναπάντεχο υποστηρικτή που βρήκε στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες του.

Τα νεύρα ωστόσο συνέχισαν να υπάρχουν και ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα, σχολίαζαν τα όσα συνέβησαν λίγη ώρα πριν. Οι συμπαίκτες του ήταν σύμφωνοι με την άποψη του φαρμακοποιού.

«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει, ηθική παιδεία και υπόσταση δεν αξίζει κανένα έπαθλο και καμία νίκη στην καριέρα του» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας σε έντονο ύφος και πρόσθεσε: «Άρη μου, λυπάμαι, οι αθλητές είναι πρότυπα για τη νεολαία και πρέπει να στέκονται με ηθική υπόσταση. Λυπάμαι, μου επιβεβαίωσες ότι δεν έχεις παιδεία για να προχωρήσεις και δεν σου αξίζει το έπαθλο. Έλα να σου μάθω το μάθημα ηθικής που χρειάζεσαι για να μην είσαι τόσο αυστηρός σε έναν άνθρωπο που είναι υποψήφιος και αύριο δεν θα είναι στο παιχνίδι».

Ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να μάθει γιατί ο Σπύρος Μαρτίκας τον χαρακτήρισε «ανήθικο»

Φυσικά, η ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα. Από τη μια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, δήλωσε στην κάμερα του Survivor πως θέλει να παραμείνει στο reality αφού νιώθει ότι εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής.

Την ίδια ώρα, ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε τη βοήθεια του τηλεοπτικού κοινού για να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά σε ότι αφορά το περιστατικό το οποίο συνέβη στον χθεσινοβραδινό στίβο μάχης με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του.

Όταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας συζήτησαν τις διαφορές του τα αίματα «άναψαν« ξανά. Ο ποδοσφαιριστής δεν συμφωνούσε με τίποτα σε ότι του έλεγε ο φαρμακοποιός και του ζήτησε εξηγήσεις για τη λέξη «ανηθικότητα» που χρησιμοποίησε ο δεύτερος.

«Δεν υπολογίσατε τη θέση και την στιγμή να δώσετε τόπο στην οργή σας απέναντι στον Κωνσταντίνο» του εξήγησε ο Σπύρος Μαρτίκας.  

Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις στην κάμερα του Survivor τόνισε πως το έπαθλο φαγητού για το οποίο διαγωνιζόντουσαν το προηγούμενο βράδυ είναι σημαντικό.

Επιφυλακτικός ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα σχετικά με το ποιος παίκτη θα αποχωρήσει από το Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κλήθηκε από τους συμπαίκτες του για να λύσουν τις διαφορές του και γιατί ο παίκτης επέλεξε να μην κοιμηθεί στην καλύβα της Μπλε ομάδας αλλά σε αυτή των αντιπάλων.

«Πήγα γιατί θέλω κι εγώ να τα βρω με τα παιδιά» είπε ο παίκτης στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε: «Λένε συνεχώς τα παιδιά “Άρη, μπορώ να κάνω αυτό; Άρη μπορώ να κάτσω εκεί; Άρη μπορώ να ματσάρω τον συγκεκριμένο παίκτη;”. Εμένα όλο αυτό το πράγμα με ενοχλεί πάρα πολύ. Ο Άρης δεν είναι ο ηγέτης της ομάδας» θα πει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor.

Και μπορεί η συζήτηση να έγινε, φάνηκε όμως να μην μπορούν να βρουν κοινό σημείο επαφής ενώ τους τόνισε πως δέχεται την συγγνώμη τους αλλά παραμένει επιφυλακτικός απέναντι τους μέχρι να δει ότι το εννοούν.

Η κίνηση της Βρισηίδας Ανδριώτου που έβαλε τέλος στην σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Τέλος φαίνεται πως γράφτηκε στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από έναν καυγά που είχε το ζευγάρι.

«Ίσως χθες να ήταν το τελευταίο μου βράδυ κι απόψε να επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω ή για μια εβδομάδα ή για λίγο ακόμα στο παιχνίδι για δυο σημαντικούς λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε επιτυχίες, χαρές και νίκες, και ο δεύτερος λόγος ήταν ένας λόγος που χάθηκε και λεγόταν Βρισηίδα. Ο λόγος αυτός απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει και μια πολύ όμορφη ιστορία» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

Μιλώντας με τον Στάθη Σχίζα, ο φαρμακοποιός δήλωσε στεναχωρημένος για τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ σε ένα ξέφωτο του Άγιου Δομίνικου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ενώ συζητούσαν για τα όσα συνέβησαν στον στίβο μάχης, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέφυγε.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν, εκτός από το ζευγάρι, και ο Στάθης Σχίζας, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο φαρμακοποιός, η Βρισηίδα Ανδριώτου καθόταν στα πόδια του και συζητούσαν για το περιστατικό και για το ότι η παίκτρια δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει δίκαιο. «Δεν ξέρει να ακούει, να λέει ότι ήθελε να μάθει στον Κωνσταντίνο τα ματσαρίσματα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκε με την κάμερα τη δική της εκδοχή. «Του λέω, “πας καλά; Στον αγώνα θέλω να του κάνω επίθεση;” Και μου λέει “ναι, τέτοια είσαι και του έκανες επίθεση”. Του λέω “Πήγα να του εξηγήσω” και μου λέει “ποια είσαι εσύ που θα του εξηγήσεις; Θες να του κάνεις επίθεση του Κωνσταντίνου”. Του λέω “δεν σε αναγνωρίζω. Εγώ; Δεν ξέρεις ποια είναι η σύντροφός σου; Έχω κάνει εγώ ποτέ επίθεση έτσι χωρίς λόγο; Ήμουν η μόνη χθες που προσπαθούσα να τον ηρεμήσω στο πάγκο και να του εξηγήσω για τα ματσαρίσματα γιατί θέλω το καλό της ομάδας μου, να δώσω τη γνώση μου σε έναν άνθρωπο”. Μου λέει “ναι, τώρα σκέφτηκες το καλό του, τέτοια είσαι”. Μου φώναζε και του είπα “Μη μου φωνάζεις γιατί πραγματικά θα σου δώσω χαστούκι που μου φωνάζεις μέσα στα μούτρα μου”» είπε η παίκτρια και τόνισε με κλάματα πως δεν κοιμήθηκε καθόλου μετά από αυτό και πρόσθεσε: «ένα ζευγάρι να τσακώνεται για τον Κωνσταντίνο;».

Από την πλευρά του, ο Στάθης Σχίζας ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό είπε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου σήκωσε το χέρι κάνοντας κίνηση να χτυπήσει το Σπύρο Μαρτίκα και εκείνος σηκώθηκε και της είπε: «Άντε από δω, κακομαθημένη πήγαινε για ύπνο που θα μου πεις εμένα ότι θα με χτυπήσεις».

«Σάστισε η Βρισηίδα γιατί δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τον Σπύρο» είπε ο παίκτης.

Η «βόμβα» του Άρη Σοϊλέδη

Για τη διένεξη που έχουν με τον Σπύρο Μαρτίκα, μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Λιανό μετά από ερώτηση του παρουσιαστή και λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την επικοινωνία. «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε στο συγκεκριμένο θέμα. Πού είδες ανηθικότητα; Θέλω να μου την πεις και αν έχω κάνει λάθος να το παραδεχθώ» επανάφερε το θέμα ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σπύρος Μαρτίκας επανέλαβε την τοποθέτηση του και ο Άρης Σοϊλέδης πέταξε τη… βόμβα. «Θα μου επιτρέψεις να σου πω κάτι, επειδή μιλάς για ηθική, θέλω να σου πω να αφήνεις ανθρώπους να μιλούν για ηθική, όταν έχουν ηθική. Εσύ ηθική εδώ μέσα δεν έχεις όσο κι αν θέλεις να το παίξεις ηθικός. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή επαφή και σχέση αλλά ηθική εσύ, στο Survivor, που είναι ένα παιχνίδι και παίζεις όπως λες, δεν έχεις και το ξέρουμε όλοι» είπε ο ποδοσφαιριστής και ο Γιώργος Λιανός θέλησε λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να μιλάει για ηθική όταν ο Σπύρος ο Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος για να μη βγει αυτός γιατί προφανώς φοβόταν να βγει υποψήφιος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Το πρότεινε σε μένα. Αυτό δεν θα το δεχόμουν σε καμία περίπτωση. Δεν θα μιλούσα αν δεν μιλούσε για ηθική» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε λόγο για ψευτιές από πλευρά του ποδοσφαιριστή. «Δεν ανέχομαι από κανέναν να μου σπιλώσει την ηθική μου υπόσταση» είπε σε έντονο ύφος.