Στον απόηχο των χθεσινοβραδινών εντάσεων ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του, ο make up artist κάνει μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί μια «χρυσή τομή» ανάμεσα τους. Ο παίκτης, κάνει κουβέντα με τους συμπαίκτες του και μοιράζεται μαζί τους τα συναισθήματα του. «Εδώ και δυο μέρες για κάποιο λόγο είστε όλοι εναντίον μου» θα τους πει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Γιατί όμως νιώθει μόνος τις τελευταίες ημέρες και ποιες συμπεριφορές τον ενοχλούν;

«Λένε συνεχώς τα παιδιά “Άρη, μπορώ να κάνω αυτό; Άρη μπορώ να κάτσω εκεί; Άρη μπορώ να ματσάρω τον συγκεκριμένο παίκτη;”. Εμένα όλο αυτό το πράγμα με ενοχλεί πάρα πολύ» θα πει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor.

Θα καταφέρει η Μπλε ομάδα να συμφιλιωθεί με τον make-up artist, μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ τους;  

Φουντώνει η κόντρα Άρη Σοϊλέδη και Σπύρου Μαρτίκα

Την ίδια ώρα, η κόντρα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα ολοένα και… φουντώνει. Μάλιστα, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προβαίνει σε μία αποκάλυψη – «βόμβα» για τον φαρμακοποιό, ο οποίος απαντά εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες. 

«Μαζί με το κορμί σου που πέφτει στο αγώνισμα ξέχασες την ηθική» θα πει ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι 11 παίκτες των δύο ομάδων θα ρίξουν προσωρινά τους τόνου και θα μπουν στο στίβο μάχης ώστε να διεκδικήσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα επικοινωνίας που έχουν δοθεί έως σήμερα στο Survivor. Κάποιοι από τους παίκτες δεν αντέχουν τη στιγμή της ανακοίνωσής του και λυγίζουν, ξεσπώντας σε κλάματα. Ανάμεσα τους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μόλις ενημερώθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για το ποιος θα βρίσκεται στο έπαθλο επικοινωνίας, βαλάντωσε και έπεσε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Οι δυο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό το σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας. Μόνο μια όμως θα νικήσει. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Σύμφωνα με τα spoilers η ομάδα η οποία θα νικήσει και θα μεταφερθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι η Μπλε.

Άσπονδοι εχθροί πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σπύρος Μαρτίκας κι η Βρισηίδα Ανδριώτου γίνονται ξαφνικά από ερωτευμένο ζευγάρι,  άσπονδοι εχθροί. Πώς ένας τρυφερός έρωτας καταλήγει σε μία τεράστια κόντρα; Γιατί ο φαρμακοποιός κατηγορεί το μοντέλο και την Ασημίνα για «σχέδιο» εναντίον του;  Τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες μόλις ώρες;  

«Έχουν στήσει η Βρισηίδα με την Ασημίνα 1002 σχέδια για να εξολοθρεύσουν τον Άρη και σήμερα είναι όλοι αγκαλιά» θα ακουστεί να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ποιος αποχαιρετά το Survivor

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί αυτήν την εβδομάδα. Σπύρος Μαρτίκας ή Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Ποιος θα πρέπει να αποχαιρετήσει για πάντα το μεγαλύτερο reality επιβίωσης; Σύμφωνα με τα spoilers ο παίκτης ο οποίος αποχωρεί από το Survivor είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.