Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor γι’ αυτήν την εβδομάδα. Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/5) ο make up artist, αμέσως μετά την υπόδειξή του, άνοιξε… πυρ κατά του άλλου υποψηφίου, του Σπύρου Μαρτίκα, στον οποίο καταλόγισε ασέβεια προς τους συμπαίκτες του.

«Χθες βγήκα παμψηφεί υποψήφιος από την ομάδα μου στο δεύτερο συμβούλιο. Το περίμενα, δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Έχω πει από την αρχή ότι με νοιάζει ο κόσμος. Επίσης είπα στον Σπύρο από τη μέρα που είμαι εδώ λες ότι θέλω να μείνω για να στηρίξω παίκτες, για να φτάσω στην ένωση, για να αγωνιστώ με τους Τούρκους, για να διώξουμε τον πιο τοξικό άνθρωπο τον Τάκη. Μετά από αυτό είμαι στη διάθεση του κοινού. Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος, όπως τον έχω ονομάσει» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Αφού έχεις ζήσει όλα αυτά κι έφυγε ο Τάκης, δεν σε είδα χθες όταν με ψήφισαν παμψηφεί να έδινες τη θέση σου σε εμένα. Σχεδόν απέφυγε την ερώτηση και δεν μου απάντησε. Ο ένας λόγος είναι το ψευτοειδύλλιο με την Βρισηίδα κι ο άλλος είναι γιατί θέλει να στηρίξει την μπλε ομάδα για αν φύγω εγώ γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Ότι να ‘ναι. Με τον τρόπο που μου μιλούσε χθες όχι μόνο είχε ειρωνεία αλλά θέλουν να με διώξουν με αυτό που έχουν φτιάξει με την Βρισηίδα… Για άλλη μια φορά απέδειξε τι κακό χαρακτήρα έχει» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός θεωρεί ότι ο Κωνσταντίνος έχει παραμείνει στο Survivor περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αναρωτιέται αν περιμένει ότι θα φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Από την άλλη ο υποψήφιος παίκτης της κόκκινης ομάδας δήλωσε: «Εμμανουήλ μου έχεις μείνει δυο μήνες εδώ, περισσότερο από όσο θα μπορούσες να μείνεις. Έχεις απολαύσει αγωνίσματα, έπαθλα, δημοσιότητα, όλα όσα ήθελες. Δύο μήνες μόνο τον εαυτό σου παρουσιάζεις. Νομίζω έχεις εισπράξει τα μέγιστα από αυτό που θα ήθελες να πάρεις από το Survivor. Δεν ξέρω αν αυτό το παιχνίδι είναι το στυλ σου, αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου να βλέπει εσένα εδώ μέσα. Είναι ένα σκληρό και άγριο παιχνίδι και χαίρομαι που το πρόλαβες και το έζησες στην καλύτερη εκδοχή του. Μετά θα γίνει ατομικό και θα χρειαστεί να αγωνιστείς με άλλες δυνατότητες, δεν ξέρω αν θα μπορείς να ανταποκριθείς. Αγωνιστικά εγώ δεν μπορώ, είναι ώρα μου να αποχωρήσω. Έχεις την εντύπωση ότι θα φτάσεις τελικό;» απασφάλισε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν σε έναν διαφορετικό αγώνα, διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Και οι δύο ομάδες το διασκέδασαν με την… ψυχή τους και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Ξαφνικά τα… αίματα στον πάγκο των Μπλε άναψαν, οι τόνοι ανέβηκαν και στους Κόκκινους και μέσα σε λίγα λεπτά η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες κλιμακώθηκε. Μάλιστα, αναπάντεχο υποστηρικτή βρήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι δεν τον άφησαν να ματσάρει μόνος του αυτόν που ήθελε από τους Κόκκινους. Μάλιστα αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησής του. «Μπορεί σε λίγες μέρες να φύγω» είπε στη Βρισηίδα για να δικαιολογηθεί.

Φυσικά και δεν τον άφησαν ειδικά η Ασημίνα και ο Άρης. «Το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι. “Θα κάνω ριάλιτι για να παραμείνω στο παιχνίδι”, τα λόγια σου είναι» του είπε η Ασημίνα.

«Εκτίθεσαι κακομοίρα, είμαι ριάλιτι από μόνος μου» ήταν η απάντηση Εμμανουήλ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας παρενέβη και προς έκπληξη όλων έδωσε δίκιο στον υποψήφιο των Μπλε κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο τον καβγά.

«Γιατί φωνάζεις, είσαι υστερικιά;» ήταν λίγα από τα σχολιανά που έσουρε ο Εμμανουήλ στην Ασημίνα όταν του πέταξε τη μάσκα της.

«Η Ασημίνα μου είπε να βρίζω τον Άρη στις προσωπικές μου συνεντεύξεις» της είπε και την έκανε ακόμα πιο έξαλλη.

Και η μπάλα πήρε και τον Νίκο Γιάννη! «Άει μωρή ποντικομαμή» του είπε ο Εμμανουήλ για να πάρει την πληρωμένη απάντηση: «Σίχαμα, ναρκισσιστή, γελάει ο κόσμος που με τα χάλια σου, που λες ότι έχεις κοιλιακούς».

Και το πράγμα συνεχίστηκε και μετά την νίκη των Μπλε. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρατάχτηκε με τους Κόκκινους με τους Μπλε να του δηλώνουν ότι δεν τον θέλουν στο τραπέζι μαζί τους για το έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να του παραθέσουν όλα τα γεγονότα κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε το λόγο, αναφέροντας:

«Σήμερα από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ επιθετικοί κάποιοι από τους συμπαίκτες μου. Από την αρχή του αγώνα ο Άρης είχε έπαρση κι ηγετικό χαρακτήρα. Δεν ρώτησε ποτέ για τα ματσαρίσματα. Όλη η ομάδα ήταν υπέρ του, τον γλείφουν για κάποιο λόγο, λες κι είναι ο ηγέτης του Survivor ή ο νικητής. Μάλιστα τον στήριξαν άτομα, που τον έχουν βρίσει πολλές φορές. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν τα γουστάρω. Η Ασημίνα τον έχει βρίσει πάρα πολλές φορές και μου λέει στις προσωπικές συνεντεύξεις να τον βρίζω γιατί έχει κλέψει στην επικοινωνία και στο φαγητό. Ντροπή σου! Μου το είπες και δεν το έκανα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε με όσα άκουσε από τον Εμμανουήλ στο Survivor κι ανέφερε: «Θα σου πω εγώ τι θα πεις στην προσωπική σου συνέντευξη; Έφυγε ο άλλος κι ήρθες εσύ; Εγώ σου τα έχω πει αυτά ρε νούμερο; Τι λες ρε;» Η παίκτρια αποχώρησε από τη συζήτηση έξαλλη.