Με την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την Τετάρτη 4 Μαΐου από τον Πύργο, χωρίς να έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, παρά τις έρευνες των Αρχών, ασχολείται η εκπομπή Φως στο Τούνελ την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Έντεκα άτομα, ηλικίας από 17 έως 21 ετών, φέρονται να συμμετείχαν σε επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας. Μάλιστα, το σχετικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Την περασμένη Κυριακή ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στην Εισαγγελία η οποία εξετάζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Για την εξαφάνιση του Θύμιου έχει εκδοθεί Silver Alert και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός.

Ο άνδρας είχε στο παρελθόν ένα τροχαίο ατύχημα που του κατέστρεψε την άνω γνάθο και έκτοτε κυκλοφορεί με μάσκα και σιτίζεται με μηχανική υποστήριξη. Κάποιοι αποφάσισαν ότι μπορούν να τον μετατρέψουν σε «σάκο του μποξ» και να του επιτέθενται, φραστικά και σωματικά. Μάλιστα έφτιαξαν και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όπου τον δείχνει να κυκλοφορεί στους δρόμους του Πύργου, κρατώντας ένα τσεκούρι.

Στο τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ βλέπουμε πλάνα από τον Θύμιο, το καμένο σπίτι του, στιγμιότυπο από τα βεγγαλικά που του πέταξαν αλλά και έναν μοναχικό άνθρωπο…