Τις τελευταίες εβδομάδες, η Κατερίνα Λένη απουσίαζε από το τηλεοπτικό της πόστο στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής του Alpha και της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα». Η απουσία της μαγείρισσας από το πόστο της αλλά και μια αινιγματική ανάρτηση που έκανε, «φούντωσαν» τις φήμες πως η Κατερίνα Λένη έβαλε τέλος στην συνεργασία της με την εκπομπή. Αυτό όμως, άλλαξε το πρωί της Πέμπτης (12/05).

Η Κατερίνα Λένη, το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής ευδιάθετη και χαμογελαστή και καλημέρισε τους τηλεθεατές βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες πως δεν είχε σκοπό να ξαναγυρίσει στο τηλεοπτικό της σπίτι.

«Α, τώρα την είδα που μπήκε! Κατερινάκι μου, καλημέρα αγάπη μου» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής για να ρωτήσει τη συνεργάτιδα της αν ξεκουράστηκε. «Μανάρι μου! Υπέροχα. Ξεκουράστηκα» απάντησε η Κατερίνα Λένη με τη σειρά της.

Η αινιγματική ανάρτηση της Κατερίνας Λένη

Πριν λίγες ημέρες, η Κατερίνα Λένη είχε προχωρήσει σε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τίτλο «Εγώ επιλέγω να γελάω».