Ο Τριαντάφυλλος, στον περσινό κύκλο του Survivor κατάφερε να είναι από τους πλέον συζητημένους παίκτες του reality του ΣΚΑΪ. Και μπορεί ο τραγουδιστής, τη φετινή σεζόν να μην αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου όμως παρακολουθεί τα επεισόδια και τα όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος έχει δηλώσει ποιους παίκτες στηρίζει μέσω των αναρτήσεων του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνοντας γνωστές τις προτιμήσεις του στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μετά το χθεσινοβραδινό καυγά του Τάκη Καραγκούνια και του Άρη Σοϊλέδη, ο τραγουδιστής, πήρε το κινητό του στα χέρια του και άρχισε τις αναρτήσεις. Μέσω συνεχόμενων αναρτήσεων, ο Τριαντάφυλλος έκανε γνωστό πως στηρίζει τον Άρη Σοϊλέδη και τον θέλει μάλιστα νικητή του Survivor.

Σε ότι αφορά το γεγονός πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβγαλε στον «τάκο» την Τζο Μαριδάκη, ο Τριαντάφυλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Κρίμα, Ναυσικά, πραγματικά κρίμα. 5 νίκες σου έφερε η Τζο. Πόσο αδικία, αλλά ο κόσμος βλέπει».

Σε άλλη του ανάρτηση, ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο του τον Απόστολο Ρουβά και την στάση που κράτησε εκείνος κατά τη διάρκεια του καυγά του Άρη Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνια. Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε φαίνεται ο Άρης να είναι σε έξαλλη κατάσταση ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής και αρκετοί συμπαίκτες του προσπαθούν να τον συγκρατήσουν ενώ λίγο πιο πέρα φαίνεται να κάθεται αμέτοχος ο Απόστολος Ρουβάς, τον οποίο ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει για κουμπάρο του στο γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, όπως έχει ειπωθεί σε παλαιότερο επεισόδιο του Survivor.

«Ο Άρης πέρασε δύσκολα χθες και ο καλός του φίλος ο Ρουβάς ήταν κοντά του όπως βλέπετε ρε μπαμ μπαμ μπαμ» έγραψε δεικτικά ο Τριαντάφυλλος.