Προβληματισμός επικρατεί στην Κόκκινη ομάδα του Survivor με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έπειτα από τον τραυματισμό της θα μείνει εκτός των στίβων μάχης για μεγάλο διάστημα, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους υπολοίπους.

«Έχουμε έρθει σε ένα παιχνίδι και δεν παίζουν δίκαια. Δεν θα κάτσω να μιλήσω;» ρώτησε η Τζο Μαριδάκη, ουσιαστικά «καρφώνοντας» την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τα όσα είπε η δευτερη στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού.

«Φίλε να σου πω κάτι; Εγώ είμαι χτυπημένη. Ξέρουμε ότι θα μείνω 7 μέρες off. Αν μου φύγει η Τζο από την ομάδα τι θα κάνει, θα παίζει η Σταυρουλα και η Ναυσικά;» αναρωτήθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Την ίδια ώρα, ο Τάλας αναφέρθηκε στον μεγάλο καυγά που έγινε στο συμβούλιο. Τότε η Βρισηίδα πήρε το λόγο και απευθυνόμενη στον Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία είναι επίσης υποψήφια προς αποχώρηση, της είπε: «Και ότι βγήκες υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγεις κιόλας». Η Σοφιάννα την «έκοψε» τονίζοντας της πως δεν θέλει να της κάνει τη ψυχολόγο και την κατηγόρησε ότι «κλαίγεται».

«Δεν ήταν ήρεμος και ο Άρης απέναντι στον Τάκη» τόνισε με την σειρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της σχολιάζοντας των πρωτοφανή καυγά.

«Φέρναμε νίκες χωρίς τη βοήθεια του Άρη. Να το έχεις αυτό στο μυαλό σου»

Η Μαίη, ούτε λίγο ούτε πολύ την «είπε» στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για το γεγονός ότι έβγαλε στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη και αναρωτήθηκε πώς θα προχωρήσουν στο Survivor χωρίς τη βοήθεια ενός δυνατού παίκτη, σε περίπτωση αποχώρησής του, αφού θα χάνουν συνεχώς τα έπαθλα φαγητού. «Φέρναμε νίκες χωρίς τη βοήθεια του Άρη. Να το έχεις αυτό στο μυαλό σου» της απάντησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και την αποστόμωσε.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφιάνα Αβραμάκη

Και ενώ οι συζητήσεις είχαν φουντώσει για τα καλά, η Σοφιάννα Αβραμάκη έβαλε τα κλάματα για την κατάσταση που επικρατούσε στην παραλία ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε Ομάδας. «Άνθρωπος είμαι, κάπου θα εκτονωθώ» είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια.

Τζο Μαριδάκη: Είναι ντροπή να με χρησιμοποιούν επειδή είμαι μικρή

Γι’ άλλη μια φορά, η Τζο Μαριδάκη είναι υποψήφια προς αποχώρηση. «Άλλη μια υποψήφια. Δεύτερη φορά που με βγάζει η Ναυσικά. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Η Ναυσικά δεν έδωσε πάλι τον φίλο της τον Απόστολο. Πραγματικά, είναι ντροπή να με χρησιμοποιούν επειδή είμαι μικρή για να εξυπηρετούν τους σκοπούς τους. Δεν μπορώ με ανθρώπους που μας κοροϊδεύουν συνέχεια μέσα στη μούρη μας. Περιμένουν να μην μιλήσουμε. Επειδή είμαι μικρή νομίζουν ότι θα με κάνουν ότι θέλουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με είπε 5χρονο off camera. Ξέρω ότι θα ξεκινήσει ένας τεράστιος πόλεμος εναντίον μου» είπε μεταξύ άλλων η Τζο Μαριδάκη στην κάμερα του Survivor.

Ενοχλημένη με την Τζο Μαριδάκη και τα όσα είπε στο συμβούλιο του Survivor είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Η Τζο είχε το θράσος να μου πει ότι είναι ντροπή μου που την ψήφισα. Καταρχήν πρέπει να σταματήσει να κάνει copy paste τα λόγια του Μαρτίκα. Δεν είναι πέντε χρονών. Πετάει την σκούφια της για να παραμείνει στο Survivor. Σχεδίασε ολόκληρη στρατηγική για να μην βγει ο Κατσαούνης και να βγει ο Απόστολος Ρουβάς προκειμένου να παραμείνει. Έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή τον τρόπο που ψηφίζω. Δεν έχω κάνει ούτε κ…τούμπες ούτε έχω γυρίσει μπιφτέκες» σχολίασε η παίκτρια στην κάμερα.

Όμως, κατά της νεαρής παίκτριας, τάχθηκε και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος τόνισε: «Η Τζο είναι ένας άνθρωπος διπρόσωπος, όταν καταλαβαίνει ότι πάει να βγει υποψήφια είναι επικίνδυνη. Έχει μέσα της κακίας. Ο Ρουβάς έχει περισσότερες νίκες από τη Τζο. Τι να κάνουμε τώρα;»

Από την άλλη, η Σταυρούλα Χρυσαείδη σχολίασε πως ήταν άδικη η υποψηφιότητα της Τζο και πως είναι: «full εκνευρισμένη με αυτό».

«Θεωρώ ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρει ο Τάκης»

Τον μεγάλο καυγά ο οποίος διαδραματίστηκε στο συμβούλιο του Survivor σχολίασε η Σοφιάννα Αβραμάκη και τόνισε ότι: «Η κατάσταση ξέφυγε τελείως χθες στο συμβούλιο. Και οι δυο βγήκαν εκτός εαυτού. Θεωρώ ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρει ο Τάκης. Έχει ταλέντο να εξοργίζει τους συνομιλητές του».

Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου θεωρεί πως υπαίτιος είναι ο Άρης Σοϊλέδης καθώς όπως είπε: «Ο Άρης το ξεκίνησε, είχε γενικότερα εκνευρισμό χθες. Άρχισε να βρίζει τον Τάκη, ο Τάκης να βρίζει τον Άρη και έγινε πανικός. Ένιωσε ότι θα εκτεθεί. Αν έλεγε την αλήθεια δεν θα κουνιόταν από τη θέση του».

Τον Άρη Σοϊλέδη όμως βλέπει ως υπεύθυνο και η Τζο Μαριδάκη. «Κυρίως ο Άρης, πρώτη φορά βγαίνει υποψήφιος και βγαίνει εκτός εαυτού. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ξέρουμε ποιος είναι ο Άρης. Θεωρώ ότι χθες έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό. Ο Άρης ίσως να φοβάται μήπως αποχωρήσει γιατί δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας εδώ μέσα. Είναι εριστικός, αλαζόνας» σχολίασε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Από την δική της πλευρά, η Σταυρούλα Χρυσαείδη σχολίασε ότι: «Το έζησα εγώ. Έχω πει πολλές φορές ότι ο Άρης βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Είπε πράγματα για τον Τάκη που δεν είχαν ειπωθεί έτσι και ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού. Εδώ έχουμε ξεφύγει τελείως. Εχθές, κι άλλες φορές έχει αρχίσει και δείχνει ποιος είναι πραγματικά».

Λίγο ανακουφισμένη με τον καυγά φάνηκε στις δηλώσεις της η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς πιστεύει ότι φάνηκε ο πραγματικός χαρακτήρας του Άρη Σοϊλέδη. «Αυτόν τον χαρακτήρα που έδειξε ο Άρης είναι αυτός ακριβώς και δεν είχαμε βρει μια ευκαιρία τόσο καιρό για να φανεί. Ο Άρης, όπως είπε και λίγο πριν πάμε στο συμβούλιο σε εμένα: “Εγώ παίρνω την πλειοψηφία πάντα με το μέρος μου για να είμαι καλυμμένος”. Δεν το βλέπω» είπε η παίκτρια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε καλό λόγο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έβγαλε στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη και η Σοφιάννα Αβραμάκη θεωρεί πως ο παίκτης δεν φίλτραρε την πράξη του. «Είδα συμπαίκτες μου να πλησιάζουν τον Κωνσταντίνο που έλεγαν τα χειρότερα για εκείνον. Η γνώμη μου γι’ αυτόν δεν άλλαξε. Λυπάμαι για τα άτομα που το έκαναν αυτό» σχολίασε μεταξύ άλλων ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είπε καλό λόγο για εκείνον. «Ο Κωνσταντίνος αποδείχθηκε πως είχε μεγάλα κότσια» τόνισε ο φαρμακοποιός.

Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκε με την κάμερα τις σκέψεις της τονίζοντας πως όποια κοπέλα δεν την γουστάρει και είναι στον πλευρό του Άρη Σοϊλέδη, τον επηρεάζει για να την ψηφίσει. «Είναι κολλητός με την Σοφιάννα, του πλένει τα σώβρακα, του κάνει μασάζ, δεν ξέρω τι γίνεται. Ήθελε εκείνη στο παιχνίδι. Όποια γυναίκα έχει στο πλάι του επηρεάζεται από αυτήν. Όποια δεν με γουστάρει, τον βάζει να με ψηφίσει» είπε μεταξύ άλλων.

Οι συγγνώμες για τον καυγά

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να ενημερωθούν για το έπαθλο φαγητού για το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν λίγη ώρα αργότερα. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια για να πουν δυο λόγια για τον καυγά στον οποίο ήταν πρωταγωνιστές.

«Συγγνώμη στην παραγωγή και στον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση που θέλω να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Δεν με αντιπροσωπεύει» είπε ο Άρης.

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια τη δικιά μας, και ξεφεύγουν. Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους και από τον Τάκη» είπε ο Τάκης.