Η συγκίνηση ήταν το συναίσθημα που κυριαρχούσε στους παίκτες του Survivor μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου. «Η μέρα γενικά μας έχει πάει πολύ άσχημα» και «Όλοι μαζί θα είμαστε δίπλα του» ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν από τα χείλη των παικτών της Μπλε Ομάδας μετά την επιστροφή τους στις καλύβες και αναφερόμενοι στο θάνατο του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια.

«Εγώ προσωπικά δεν έκρυψα την συγκίνησή μου. Αμέσως σκέφτηκα τον μπαμπά μου. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Στον Τάκη είπα να κρατήσει γερά και ότι η ζωή συνεχίζεται και να μπορέσει να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται» είπε στην κάμερα του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ωστόσο, αν και όλοι οι παίκτες δεν έκρυψαν την συναισθηματική τους φόρτιση για την απώλεια του συμπαίκτη τους, ένας μόνο έδειξε στις δηλώσεις του να μην έχει επηρεαστεί. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος έπιασε ψιλή κουβέντα με την Βρισηίδα Ανδριώτου για το χθεσινοβραδινό συμβούλιο.

«Για να μην επηρεάσω το δικό μου κοινό, είπα δημόσια ότι είναι το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί να είμαι υποψήφιος με την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη. Το μόνο που κάνω είναι να μιλάω για τα δικαιώματα του. Έχω ζήσει πάρα πολλά άσχημα. Έχω πει και σε συνέντευξη μου, είμαι ο βασιλιάς του hate. Γιατί κάνω αυτό που κάνω και εδώ μέσα. Γιατί μιλάω» ήταν μερικά από τα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην συμπαίκτρια του που τον άκουγε προσηλωμένη.