Στις επικρίσεις που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy» απάντησε με σχόλιό του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά;» διερωτήθηκε.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δέχτηκε πλήθος σχολίων από διαδικτυακούς του φίλους που τον είδαν στη Super Mammy. Μάλιστα ένας από όλους του έγραψε: «Φίλε Σπύρος Μπιμπίλας όχι. Είσαι λάθος και σίγουρα θα στο συγχωρέσουν όλοι όσοι σε ξέρουν, αν το παραδεχτείς».

«Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά? Ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου μήπως ξεσηκωθούν όλοι με το. παραμικρό; ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ; Γιατί αν αρχίσω να κάνω αυστηρή κριτική στον Σεφερλή, τι να πω μετά για τις δήθεν κουλτουροειδείς απόπειρες πολλών με τις κάθε είδους ασχήμιες επί σκηνής;» έγραψε απαντώντας στον διαδικτυακό του φίλο ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την απάντησή του:

Η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν ακόμη προβληθεί από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε το τρέιλέρ της το οποίο έδειχνε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να συζητά πώς θα πάρει τη σχέση τους η μαμά του ενός. Βέβαια οι επικρίσεις μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου έγιναν ακόμη εντονότερες.

Ο διάλογός των ομοφυλόφιλων που προβλήθηκε στο τρέιλερ είναι ο εξής:

  • Αχ δεν μπορώ είμαι πολύ ταραγμένος
  • Χαλάρωσε αγάπη μου
  • Τι λες, θα με εγκρίνει η μαμά σου η Χαρίκλεια;
  • Τόσα χρόνια με έχει φάει: «Βρες ένα ταίρι και βρες ένα ταίρι». Λοιπόν το βρήκα το περιβόητο ταίρι.
  • Νομίζω θα λιποθυμήσω.
  • Ηρέμησε Τέρι, ηρέμησε Τέρι…

Στο Twitter οι χρήστες αντέδρασαν για τον τρόπο που παρουσιάζεται το ζευγάρι, κατηγορώντας μάλιστα τον Μάρκο Σεφερλή για γελοιοποίηση ενώ και μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου την Κυριακή (3/4) εμφανίστηκαν διχασμένοι.

Η σειρά «Super Mammy» είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ, με πρωταγωνίστρια τη «Χαρίκλεια», την αθάνατη Ελληνίδα μάνα, με τις κλασικές ατάκες για ζακέτες, νύφες και όλα τα… κλισέ.

Μερικά από τα σχόλια για τη σειρά Super Mammy στο Twitter μετά την πρεμιέρα