Η Βαλέρια Κοβαλένκο, η οποία έχει καταγωγή από την Ουκρανία, ζει στην Ελλάδα και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές influencers μετρώντας περισσότερους από 250 χιλιάδες followers στο Instagram, βρέθηκε χθες Δευτέρα (28/3) καλεσμένη στην εκπομπή Love It με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για το πως βιώνει την δρματική κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία της για συγγενείς της που βρίσκονται στις εμπόλεμες περιοχές.

Η ίδια, που εδώ και 18 μήνες πλέον είναι και μητέρα ενός κοριτσιού αναφέρθηκε στην γιαγιά της, που είναι εγκλωβισμένη στην Ουκρανία, με την οποία όπως περιέγραψε είναι πολύ δεμένη, αφού αυτή τη φρόντιζε για χρόνια όταν οι γονείς της μετανάστευσαν στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως εξήγησε δεν είναι δυνατή η μετακίνηση της γιαγιάς της από το δυτικό Λουγκάνσκ που βρίσκεται καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Πήγε για να δει συγγενείς στην περιοχή και συνέπεσε αυτό. Έμενε μαζί μας στην Ελλάδα. Δε μπορούμε να τη φέρουμε, γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Είναι και σε δύσκολη θέση η ίδια γιατί έχει και ζάχαρο. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, δεν μπορεί να μετακινηθεί γιατί είναι πολλές ώρες το ταξίδι ίσως και μέρες. Οπότε θα περιμένουμε μέχρι η κατάσταση να ξεδιαλύνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η 27χρονη influencer.

Ερωτηθείσα για το πως ένιωσε όταν έμαθε πως η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, η Βαλέρια δήλωσε πως έπαθε σοκ, ενώ μίλησε και για τον ξάδελφό της που είναι στρατιωτικός στη Ρωσία και με τον οποίο δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει εδώ και μέρες. «Του έχω στείλει μήνυμα απο τότε που έχει γίνει αυτό και δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει πιθανότητα να έχει στρατευτεί ο ξαδερφός της «Κάνω σενάρια στο μυαλό μου που δεν θέλω να φανταστώ».