«Αν οι Μπλε χάσουν θα πέσει πολύ γκρίνια» τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Γιώργο Λιανό πριν οι δυο ομάδες του Survivor μπουν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν. Και τελικά, όπως φάνηκε, είχε δίκιο. Οι παίκτες, μετά τη διαμόρφωση των νέων ομάδων, προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και να κάνουν νέες φιλίες.

Μέχρι τότε όμως, οι εντάσεις δεν λείπουν από τους στίβους μάχης.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης και τα αγωνίσματα ξεκίνησαν. Η Ασημίνα Χατηζανδρέου φάνηκε ικανοποιημένη που κατάφερε να ακούει τις φωνές των νέων της συμπαικτριών. «Ακούω αυτή την ομάδα και όχι τη δίπλα. Τώρα ακούω μόνο Ναυσικά» είπε και προκάλεσε ενθουσιασμό στις συμπαίκτριες της.

«Τρώμε πολύ μάτι από τη διπλανή ομάδα. Από συγκεκριμένα άτομα, όχι απ’ όλα» σχολίασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ζήτησε από τη μητέρα της να τους ξεματιάσει.

Ενοχλημένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Τζο Μαριδάκη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκαν στον στίβο μάχης και έπειτα από έναν αγώνα για γερά νεύρα, τη νίκη πήρε η Ευρυδίκη, αν και έφτασε δεύτερη στον τελικό στόχο. Η Ευρυδίκη η οποία πλέον ανήκει στην Μπλε Ομάδα, κατάφερε να βρει πιο γρήγορα τον στόχο και πήρε τη νίκη για λογαριασμό της ομάδας της. «Οι παλιοί συμπαίκτες λένε ότι δεν το’ χω» και «δεν με νοιάζει ότι και να φωνάζουν. Απλά, οι ίδιοι που παλιά μου έλεγαν ότι το’ χω τώρα μου λένε ότι δεν το’ χω. Δεν τους ακούω καν. Ξέρω αν το’ χω ή δεν το’ χω» είπε ενοχλημένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Εκνευρισμένη η Σοφιάνα αν και κέρδισε

Σταυρούλα και Σοφιάνα μπήκαν στον στίβο μάχης. Τη νίκη σε αυτό το ματς πήρε η Σοφιιάνα η οποία ανήκει στην Μπλε Ομάδα. Όμως, αν και πήρε τη νίκη φάνηκε να είναι εκνευρισμένη. Το «γιατί» εκνευρίστηκε όμως, θα το έλεγε λίγη ώρα αργότερα ενώπιον του παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού.

Πολλά νεύρα όμως, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είχε και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία από τον πάγκο φώναζε πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έπαιρναν νίκες μόνο από τύχη. Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία φώναξε «Μόνο ικανότητα».

Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Το τελευταίο ζευγάρι που μπήκε στον στίβο μάχης ήταν ο Απόστολος Ρουβάς και ο Γιώργος Ταλάντσεβ και το σκορ ήταν 14-10 υπέρ των Διασήμων. Ο Απόστολος Ρουβάς, ήταν πιο εύστοχος και πήρε τον πόντο για την ομάδα του και έφερε και την τελική νίκη. Έτσι τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Η ώρα του συμβουλίου

Το τοτέμ ασυλίας πήγε στην Κόκκινη Ομάδα και έτσι οι Μπλε θα βρισκόντουσαν λίγη ώρα αργότερα στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι παίκτες των δυο ομάδων βρέθηκαν στο συμβούλιο και η Σοφιάνα τόνισε πως ενοχλήθηκε τόσο η ίδια όσο και άλλοι συμπαίκτες της από τα όσα φωνάζει η Ασημίνα, με την οποία είναι φίλες, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι χαμένοι του χθεσινού αγώνα ήταν οι κόκκινοι παίκτες και έτσι στον τάκο βρέθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Απόψε, την ήττα γνώρισαν οι Μπλε και κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιον παίκτη θεωρούν αδύναμο.

Η ψηφοφορία των μπλε έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια για πρώτη φορά, μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία για την κόκκινη ομάδα, ψήφισε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ αντίστοιχα ο Άρης Σοϊλέδης έβαλε στον τάκο τον «βετεράνο» Σπύρο Μαρτίκα.