Μετά τη χθεσινή εξωτερική δοκιμασία, οι υποψήφιοι μάγειρες του MasterChef επέστρεψαν στο πλατό ώστε να μάθουν τα αποτελέσματα και τους βαθμούς που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι παρασκευές τους. Ο Δημήτρης Καϊρίδης, ο οποίος, όπως έχει φανεί από το πρώτο επεισόδιο του MasterChef δεν είναι ο αγαπημένος των συμπαικτών του, βρήκε την ευκαιρία, μετά από μια ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά, να βγάλει τα… άπλυτα της ομάδας του στη φορά.

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω το Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει» είπε ο Δημήτρης Καϊρίδης στον κριτή του MasterChef.

«Κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς «δικάζοντας» τον παίκτη και προκαλώντας τρανταχτά γέλια στο πλατό του MasterChef.