Γι’ άλλη μια φορά, οι Μαχητές αποδείχθηκαν πιο δυνατοί από τους Διασήμους και ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητό του Survivor. Βέβαια, να σημειωθεί πως πριν από αυτό το σερί νικών, η Μπλε Ομάδα είχε «καταφέρει» να μείνει νηστική για εβδομάδες αφού είχε σερί… με ήττες.

Όταν οι δυο ομάδες πήγαν στο ceremony, μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο παρουσιαστής ζήτησε από τη Μυριέλλα Κουρεντή να πει δυο λόγια για την ήττα αυτή.

«Γιώργο, έχουμε αρχίσει και βλέπουμε μαυρίλες έντονα. Σήμερα θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει» είπε η ηθοποιός και απαντώντας σε ερώτηση για την ένταση που δημιουργήθηκε στον στίβο μάχης με τον Άρη Σοΐλέδη σχολίασε πως: «Όταν θέλω να μιλήσω, θα μιλήσω και κανένας Άρης και κανένας άνθρωπος δεν θα μου πει να μην το κάνω. Θεώρησα ότι έγινε μια τεράστια αδικία στην ομάδα μου που έχει γίνει πολλές φορές. Να παίζει κάποιος στον στόχο και να μπαίνουν οι Μπλε τόσο μέσα που να αποσπάται η προσοχή αυτουνού που παίζει. Σήμερα έγινε πάρα πολύ έντονα. Πρέπει να μπουν κάποια όρια» είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Άρης Σοΐλέδης ο οποίος απάντησε στην ηθοποιό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω τι εμμονή έχει αυτή η γυναίκα μαζί μου. Όταν πάω να παίξω δεν θέλω να μιλάμε για τον προηγούμενο πόντο γιατί εγώ επηρεάζομαι. Θέλω να παίζω χωρίς να ακούω μια βαβούρα μόνιμη. Θέλω ησυχία. Αυτό ζήτησα. Δεν έγινε ποτέ ησυχία».