Τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor 5 σχολίαζαν οι παίκτες των δυο ομάδων, είτε ένας – ένας στην κάμερα της παραγωγής είτε σε παρέες στην παραλία. Την αρχή έκανε ο Σάκης Αρσενίου ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor.

«Ξαφνιάστηκα. Δεν το περίμενα με τίποτα. Έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει και ποιος έχει παροτρύνει την υποψηφιότητα μου» σχολίασε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος δεν έχει καλές σχέσεις με τον Σάκη Αρσενίου σχολίασε την υποψηφιότητα του τραγουδιστή σχολίασε πως: «Δεν το περίμενε γιατί στηριζόμενος στην παρέα του Άρη του Σοϊλέδη, του Απόστολου Ρουβά και της Ναυσικάς, θεώρησε ότι είναι ασφαλής. Όμως οι συμπεριφορές του από την πρώτη μέρα που έχει έρθει εδώ, που μιλάει υποτακτικά, υποτιμητικά, με βωμολοχίες, με το να τρολάρει ανθρώπους γύρω του, περίμενε ότι όλα αυτά θα τα προσπεράσουμε. Δεν είναι δυνατόν αυτό!».

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν ήταν το σχέδιό μου να γίνει όλο αυτό

Χαμογελαστή, η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε στην κάμερα της παραγωγής του Survivor πως στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο έγινε χαμός και πως δεν ήταν το σχέδιο της να γίνει όλο αυτό. Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε, πως όλοι είχαν προβλήματα με τον Σάκη Αρσενίου και γι’ αυτό τον ψήφισαν προς αποχώρηση. «Δεν το περίμενε. Περίμενε ότι όλοι θα ψηφίσουμε την Μυριέλλα γιατί πραγματικά δεν κάθισε να μιλήσει μαζί μας και να ρωτήσει τι γίνεται με τη Μυριέλλα» είπε η παίκτρια και σχολίασε πως η Μυριέλλα Κουρεντή δεν τους ενοχλεί στην παραλία και πως μπορούν να συμβιώσουν μαζί της.

Άρης Σοϊλέδης: Η Μυριέλλα είναι πολύ ευκολόπιστη και την πήραν με το μέρος τους

«Ευκολόπιστη» χαρακτήρισε ο Άρης Σοϊλέδης την Μυριέλλα Κουρεντή στις δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor και αιτιολόγησε το «γιατί». «Μέσα σε ένα βράδυ που η Μυριέλλα δεν κοιμήθηκε έγινε κολλητή με τη Βρισηίδα και την Ευρυδίκη που δυο μήνες τώρα σφάζονται και δεν μιλάνε η μια στην άλλη. Πολύ σωστά η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη έπαιξαν το παιχνίδι για να πάρουν την ψήφο της Μυριέλλας με το μέρος τους και να έχουν παραπάνω ψήφους όταν θέλουν να ψηφίσουν κάποιον από τη δική μου παρέα. Έπεσαν πάνω στη Μυριέλλαη οποία είναι ευκολόπιστη, της είπαν ένα δυο πράγματα και την πήραν με το μέρος του. Και συνεννοήθηκαν μαζί με τον Τάκη να ψηφίσουν τον Σάκη».

Στα ύψη η ένταση ανάμεσα στον Άρη και την Μυριέλλα

Τα νεύρα των παικτών της Κόκκινης Ομάδας είναι τεταμένα και αυτό φάνηκε και όταν οι παίκτες κάθισαν όλοι μαζί στην καλύβα και προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους και όσα θέματα προέκυψαν κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor. Ο πρώτος καυγάς που έγινε ήταν ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη. Ο παίκτης ενοχλήθηκε που η συμπαίκτρια του τον κατηγόρησε πως σε κάποια στιγμή που εκείνη ήθελε να κοιμηθεί μεσημέρι, εκείνος έκανε φασαρία και όταν η ηθοποιός ζήτησε να κάνουν ησυχία, αυτός της μίλησε υποτιμητικά. Ο Άρης Σοΐλέδης, τόνισε στην συμπαίκτρια του, μπροστά σε όλους πως δεν έχει πει κάτι τέτοιο ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή επαναλάμβανε πως το άκουσε με τα αυτιά της. Και ενώ ο Άρης Σοϊλέδης προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη φράση του, η Μυριέλλα τον διέκοπτε συνεχώς. «Αν μου ξαναπείς ότι λέω ψέματα, η καλύβα θα πέσει κάτω» προειδοποίησε ο παίκτης. «Δεν με ενδιαφέρει, δεν σε φοβάμαι!» του απάντησε η ηθοποιός με τον Άρη Σοϊλέδη να της διευκρινίζει πως αναφέρεται στην καλύβα και όχι σε εκείνη. Η ένταση μεταξύ τους ανέβηκε πολύ και ο παίκτης αποχώρησε από το σημείο πετώντας ότι είχε μπροστά του από τα νεύρα του.

Εκτός εαυτού ο Τάκης Καραγκούνιας

Και ενώ η συζήτηση είχε «φουντώσει» ο Τάκης Καραγκούνιας ζήτησε το λόγο για να μιλήσει και να πει την άποψη του. Φυσικά, αυτό δεν έγινε και ο παίκτης εκνευρίστηκε και βγήκε εκτός εαυτού. «Ήμαρτον! Αφήστε με να μιλήσω! Είμαι άνθρωπος! Θα σκάσω!» φώναξε ο παίκτης ενώ στην συνέχεια αναφερόμενος στον Σάκη Αρσενίου είπε πως τον έχει αποκαλέσει «αγοράκι μου» και «μικρέ» και πως είναι χαρακτηρισμοί που δεν τους δέχεται λόγω της ηλικίας του και του γεγονότος ότι είναι πατέρας.

Ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα σε Καραγκούνια και Αρσενίου

Τα αίματα δεν άργησαν να… ανάψουν και η κατάσταση να ξεφύγει. Πρωταγωνιστές ο Σάκης Αρσενίου και ο Τάκης Καραγκούνιας. «Επειδή λες ότι σέβεσαι. Στην έξω ζωή, έναν άνθρωπο 48 χρονών και πατέρα θα το έλεγες αγοράκι μου και μικρέ;» ρώτησε ο Τάκης τον Σάκη με τον δεύτερο να απαντά πως δεν τον έχει αποκαλέσει ποτέ «μικρό» ενώ το «αγοράκι μου» το χρησιμοποιεί χαϊδευτικά. Η συζήτηση έφτασε στην ψηφοφορία και ο Τάκης ανέφερε πως έχει υπάρξει σε συζήτηση για το τι θα ψηφίσει κάποιος από τους συμπαίκτες του στο συμβούλιο και πως το όνομα της Μυριέλλας Κουρεντή είχε πέσει στο τραπέζι. «Φοράς παντελόνια;» ρώτησε ο Σάκης τον Τάκη και προκάλεσε την έκρηξη του. «Ρε, μην μου μιλάς έτσι!» είπε και πετάχτηκε από τη θέση του. «Φοράω, και όχι γιατί ζεσταίνομαι σαν και εσένα!» πρόσθεσε. «Σε φοράνε!» απάντησε ψύχραιμα ο Σάκης. «Μίλα καλύτερα, και μην προσπαθείς να με βγάλεις εκτός εαυτού» του επεσήμανε ο Σάκης. «Μιλάω πολύ καλά μικρέ!» του απάντησε ο Σάκης. «Μικρός είσαι εσύ!» συνέχισε ο Τάκης. «Μικρό είναι το μάτι σου» απάντησε ο Σάκης και η ένταση συνεχίστηκε με «συμφωνία» να μην μιλάνε ο ένας στον άλλον.