Η ανατριχιαστική κραυγή της Μαρίνας όταν αντίκρυσε την κόρη της, Αργυρώ μέσα στα αίματα έκανε τους χρήστες του twitter να ανατριχιάσουν και τους τηλεθεατές του «Σασμού» να «παγώσουν» το βράδυ της Τετάρτης (16/02). Οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha είναι πολλές καθημερινά.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, το πρωί της Πέμπτης (17/02) βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και μίλησε για τις εξελίξεις στην σειρά ενώ μαρτύρησε πως θα υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των πρωταγωνιστών του Σασμού στα επόμενα επεισόδια.

Άφησε, όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο, η αποχώρηση να μην είναι μόνο μια…

Σπ. Πετρουλάκης - «Σασμός»: Θα υπάρξει αποχώρηση πρωταγωνιστής που δεν περιμένουμε

«Είναι ένα καθημερινό σήριαλ που δείχνει σα να είναι εβδομαδιαίο. Δεν έχουν μεγάλο χρόνο προετοιμασίας. Ο σκηνοθέτης, ο Κώστας ο Κωστόπουλος έχει επιλέξει ένα δυνατό team το οποίο δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Έπειτα, από σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα υπάρξει αποχώρηση από τον Σασμό, ο Σπύρος Πετρουλάκης απάντησε πως: «Ναι, θα υπάρχει αποχώρηση πρωταγωνιστικού ρόλου στα επόμενα επεισόδια. Ίσως όμως να υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις πρωταγωνιστών από τον Σασμό. Δεν λέω τρεις, για αν μη γίνω έτσι…».

Τι θα δούμε απόψε στον Σασμό

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στο σπίτι μετά από την απόπειρα που έχει κάνει και ζητάει συγγνώμη από τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη.

Τους λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε και τους υπόσχεται ότι δεν θα ξαναγίνει και ότι έχει αποφασίσει να βρει το δολοφόνο του Στεφανή και να «καθαρίσει» το όνομα του αδελφού της.Ο Μύρων αποφασίζει να προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο.

Ο Μανόλης κάνει το πολυπόθητο ραντεβού με την Κλαίρη αλλά τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Η Μαρίνα ζητά από τον Αντώνη να την πάει στο σημείο όπου ο Πετρής άφησε την τελευταία του πνοή και όταν επισκέπτεται το κτήμα ο πόνος της είναι ανείπωτος.