Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στον τόπο του… εγκλήματος δηλαδή στο Survivor. Το μοντέλο και παρουσιάστρια συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor, από όπου είχε αποχωρήσει οικειοθελώς εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που της είχε εμφανιστεί. Τώρα όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο reality επιβίωσης και είναι αποφασισμένη να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο Γιώργος Λάγιος, πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, μίλησε, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την απόφασή της να επιστρέψει στο Survivor, παρά το πρόβλημα υγείας που της είχε εμφανιστεί πέρσι.

«Με 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, φαντάζομαι είναι ένα κίνητρο που πολύ λίγοι άνθρωποι λένε όχι σε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα πρέπει να δώσει ένα show. Τώρα, το τι θα δούμε μέσα από αυτό και ποιο είναι το τίμημα για να βγουν αυτά τα χρήματα, σημαίνει ότι θα θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, οι ανασφάλειές μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει αρκετά. Αν ο κόσμος ψηφίζει με βάση ποιος κάνει show, φαντάζομαι ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάει μακριά», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάγιος.