Οι τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από συνεργάτες στο reality του Star Channel είναι και πολύ καλοί φίλοι. Οι τρεις τους κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς και φυσικά η χημεία που έχουν φαίνεται μπροστά στις κάμερες αφού τα πειράγματα μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν.

Και μπορεί το πειραχτήρι της παρέας να είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και οι άλλοι δυο όμως δεν πάνε πίσω. Στο επεισόδιο του MasterChef το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/02) ανέλαβε δράση ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος έβαλε τα γέλια με το πουκάμισο που φορούσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του Mystery Box ο Πάνος Ιωαννίδης τρόλαρε τον Σωτήρη Κοντιζά για το πουκάμισό του: «Δεν μπορώ να σε βλέπω με αυτό το πουκάμισο καθόλου» του είπε γελώντας.

«Γιατί ρε τι έχει;» αναρωτήθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Η μάνα μου είχε ένα ίδιο αλλά είχε βάτες, αυτή είναι η διαφορά!» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Φίλε, να σου πω κάτι; Δεν μπορώ… Αυτή η ζήλεια σας…!» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς και πήγε στους παίκτες που ετοίμαζαν τα πιάτα τους.