Στις πίστες ανεβαίνει ξανά ο Γιώργος Τσαλίκης στο πλευρό του Μανώλη Κονταρού και του Stan. Ο τραγουδιστής, με αφορμή την επανεκκίνηση των νυχτεριών εμφανίσεων του, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και τόνισε πως συζητά για 4 τηλεοπτικά πρότζεκτ με 4 διαφορετικούς σταθμούς ενώ ξεκαθάρισε πως έχει αφήσει πίσω την κόντρα με τον ΣΚΑΪ.

«Συζητούσα 4 πρότζεκτ με 4 κανάλια. Αυτό για μένα είναι πολύ τιμητικό και όμορφο γιατί κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι της δουλειάς βλέπουν σε μένα κάτι, τους ευχαριστώ για αυτό και μου προτείνουν πράγματα. Ναι, συζητάω. Ναι, ενδεχομένως και να κάνω κάτι και είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και πρόσθεσε: «Θέλω απλά να είμαι σίγουρος, να έχω υπογράψει γιατί δεν έχω υπογράψει κάπου και να ξέρω ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει σωστά αυτή τη φορά. Από όλες τις πλευρές. Δεν είμαστε για άλλες περιπέτειες».

Σε ότι αφορά τη διαμάχη που είχε με τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε πως: «Δεν έχω κάνει καμία κίνηση ακόμα. Είναι κάτι που το έχω αφήσει στο παρελθόν και το μέλλον αυτής της ιστορίας το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου. Όταν θα κινηθούν νομικά και έρθει η στιγμή της δίκης εκεί θα είμαι».