O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (8/2) στο «The 2Night Show» την Λάουρα Νάργες. Λαμπερή και ανανεωμένη, μοιράστηκε τη σκληρή προσπάθεια που έκανε για την απώλεια κιλών, αλλά και τον στόχο της, τον οποίο πέτυχε με αυστηρή διατροφή και τακτική γυμναστική.

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή» και πρόσθεσε: «Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα… Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας».

Επίσης, μίλησε με ενθουσιασμό για τον μεγάλο έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Σαντικάι και θυμήθηκε στιγμές μαζί του, από την εποχή που ήταν μόνο φίλοι. Πότε συναντήθηκαν για πρώτη φορά; Ποια στιγμή κατάλαβε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ τους;

Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα».

Και αποκάλυψε: «Με τον Χρήστο Σαντικάι κάναμε παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν τον έδειξε, ήταν κύριος».

Όμως εκείνη ερωτεύτηκε σφόδρα συγχρόνως τον γνωστό τραγουδοποιό για τον οποίο τόνισε: «Με τον Χρήστο κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας μέσα σε τρεις μέρες, από τότε είμαστε αχώριστοι, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε χώρια».

Θα δεχτεί την πρόταση γάμου που της ετοιμάζει ο Χρήστος;

«Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω» είπε στον Γρηγόρη, αποφασισμένη να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της με τον αγαπημένο της με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Η αποχώρηση από το «The Voice»

Σχολίασε, όμως, και την αποχώρησή της από το «The Voice».

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Πολύ απλά έκλεισε ένας κύκλος».

Υπάρχει κάτι που θέλει να κάνει στην τηλεόραση; Όπως είπε θα ήθελε ένα τηλεπαιχνίδι με δράση.

«Επειδή έχω δει τόσα δίνω περισσότερο βάση σε άλλα πράγματα πια. Προφανώς στο concept να μου ταιριάζει αλλά θέλω πιο πολύ να υπάρχει μια σωστή ανθρώπινη ομάδα από πίσω που ξέρει τι εστί στήριξη, εμπιστοσύνη, σεβασμός και φυσικά να είναι αμφίδρομα όλα αυτά. Όλο το υπόλοιπο δεν με ενδιαφέρει και με κουράζει πάρα πολύ.

Δεν παθαίνω κάτι να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη και να λέω “πρέπει να βγω” για να γεμίσω ένα εσωτερικό κενό. Τα έχω λύσει αυτά και έχω μια χαρά ζωή και εκτός τηλεόρασης. Έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα πια για μένα» είπε.