Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς του Mega «Οι Απαράδεκτοι», που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με διπλά επεισόδια.

Για τον αξέχαστο ρόλο του Βασίλη, του «στριμμένου διαχειριστή» της πολυκατοικίας των «Απαράδεκτων», που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα στους γείτονές του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Αγάπησα πολύ αυτόν τον ρόλο. Εδώ και 30 χρόνια με ρωτάνε λεπτομέρειες γι’ αυτόν».

Η συμμετοχή του Βασίλη Χαλακατεβάκη ξεκίνησε από μια πρόταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Στο τσακ»: «Δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά. Όλα τα γυρίσματα ήταν αστεία, με την έννοια ότι υπήρχε αθωότητα και ευεξία. Όλο το κλίμα ήταν αθώο, ελαφρύ και όμορφο. Με τους περισσότερους συμπρωταγωνιστές μου στους “Απαράδεκτους” παίζαμε μαζί και στο θέατρο, οπότε είχαμε συνεχή επαφή, γέλιο και χαρά μεταξύ μας».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμήθηκε ακόμη το εορταστικό πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο με guests την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Οπισθοδρομική Κομπανία και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που είχε κάνει πάταγο σε τηλεθέαση, καθώς και το ότι πολλοί έψαχναν την πολυκατοικία των «Απαράδεκτων» στην ανύπαρκτη οδό Αδάμαντος στον Λυκαβηττό.

«Η πραγματική πολυκατοικία που ζούσαν οι Απαράδεκτοι ήταν κοντά στο γραφείο μου. Πολύς κόσμος νόμιζε ότι βρισκόταν όντως στην οδό Αδάμαντος και έψαχναν να την βρουν. Τα εσωτερικά γυρίσματα βέβαια ήταν στο στούντιο Άλφα» είπε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις συζητήσεις για αναβίωση της σειράς: «Είχε συζητηθεί πολλές φορές να επιστρέψει η σειρά, όμως όλοι μας δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς τον Βλάσση Μπονάτσο. Ήμασταν μια ομάδα και χωρίς όλα τα μέλη δεν μπορούσε να ξαναγίνει η σειρά».

Ο αγαπημένος «διαχειριστής» των «Απαράδεκτων» θυμήθηκε πως: «Θυμάμαι μια λεπτομέρεια για την σειρά. Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει τόσο καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια. Από το τέταρτο επεισόδιο όμως και μετά έγινε ο κακός χαμός».

Στο τέλος, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ξεχώρισε δύο ατάκες από τη σειρά που του έχουν μείνει αξέχαστες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ακούστηκαν αυθόρμητα στα γυρίσματα: «Θυμάμαι ακόμα την ατάκα του Σπύρου Παπαδόπουλου “Τι έγινε ρε παιδιά;” και την ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου “Tι γουρουνότριχα είναι αυτή αγάπη μου;”».