Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου ήταν την Πέμπτη (3/2) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η παρουσιάστρια παίρνοντας αφορμή από ένα βίντεο, στο οποίο ο γνωστός Κύπριος παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε ότι έκλαψε την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την αρραβωνιαστικιά του, Ιλάειρα Ζήση απευθύνθηκε στην πρώην παίκτρια του Survivor λέγοντάς της:

«Μαριαλένα, να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Πότε ξανακάνατε έρωτα με τον Σάκη (σ.σ. Κατσούλης) αφότου χωρίσατε; Μετά το Survivor; Μέσα;».

H πρώην συμμετέχουσα στο ριάλιτι επιβίωσης αρχικά έκανε πως φεύγει και απάντησε διπλωματικά λέγοντας «δεν κρατάγαμε ημερομηνία».

Παράλληλα όπως είπε δεν έγινε κάτι μέσα στο παιχνίδι όπως ισχυριζόταν ο Τριαντάφυλλος διότι «οι ορμόνες δεν είναι σε φάση».

Θέλω έναν άντρα να πηγαίνουμε μαζί για πεντικιούρ

Βλέποντας, όμως, το βίντεο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, στο οποίο εκείνος και η σύντροφός του έκαναν πεντικιούρ την ώρα των δηλώσεων στην κάμερα, με τον μέλλοντα γαμπρό να κρατάει σφιχτά το χέρι της εκλεκτής του, η Kατερίνα Καινούργιου εξέφρασε και μια επιθυμία. Να βρει και εκείνη έναν άντρα να την πηγαίνει για πεντικιούρ και να της κρατάει το χέρι. Προσκάλεσε δε, το ζευγάρι να έρθει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην εκπομπή.

«Άλαλη» η Μαριαλένα με τον Γιώργο Λιβάνη

Και δεύτερη, όμως, δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τώρα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην εκπομπή. Αμέσως μετά το πέρας των ασκήσεων γυμναστικής που έδειξε στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της προβλήθηκε στον αέρα ένα απόσπασμα από πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση που είχαν και ενόσω εκείνη ήταν στο Survivor.

«Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι γιατί δεν ήταν κάτι σημαντικό για μένα προσωπικά όλο αυτό που συνέβη. Ήταν κάτι που πέρασε, που λέμε και δεν ακούμπησε» ακούστηκε να λέει ο τραγουδιστής στο βίντεο.

«Δεν θέλω να απαντήσω» αποκρίθηκε, με εμφανή αμηχανία, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος. «Να απαντήσω εγώ για σένα; Και συ πέρασες και δεν ακούμπησες» υπογράμμισε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

H Super Κατερίνα κάνει γυμναστική με μίνι φούστα και γόβες

Και μιας ο λόγος παραπάνω για τις ασκήσεις γυμναστικής που έδειξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η πρωταθλήτρια του καράτε προκάλεσε την παρουσιάστρια να γυμναστεί μαζί της, η οποία και δέχτηκε παρότι φορούσε γόβες και μίνι φούστα.

Κάπως έτσι το στούντιο μετατράπηκε σε γυμναστήριο με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να πέφτουν στα πατώματα και να επιδίδονται σε… σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής.