Η Βαλσάμω με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε συμμετοχή στις auditions του MasterChef για να διεκδικήσει μια θέση στην κουζίνα του διαγωνισμού αλλά και στο σπίτι. Η παίκτρια, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ανέβασε τη διάθεση όλων στα ύψη με το κέφι της.

Η παίκτρια, όταν ρωτήθηκε το όνομα της, είπε ότι την λένε Βαλσάμω αλλά την φωνάζουν όλοι Αντζελίνα. Η δημοσιογράφος του MasterChef την ρώτησε την ηλικία της και εκείνη αναρωτήθηκε: «Την αληθινή μου ηλικία;» και στην συνέχεια απάντησε πως είναι  45 και έρχεται από την Θεσσαλονίκη. «Να με κάνετε όμορφη σαν τη Μενεγάκη» είπε στους ανθρώπους της παραγωγής με χιούμορ.

Η παίκτρια η οποία είναι επαγγελματίας κομμώτρια όταν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές τόνισε πως: «Δεν ήρθα να κλέψω το όνειρο κανενός παιδιού».

Οι κριτές θέλησαν να μάθουν γιατί ενώ την λένε Βαλσάμω την φωνάζουν Αντζελίνα. «Επειδή με παρομοιάζουν με την Αντζελίνα Τζολί με έβγαλαν Αντζελίνα. Δεν είμαι ψωνάρα» είπε η παίκτρια.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασαν το πιάτο της Αντζελίνας και βρήκαν αρκετές αστοχίες σε αυτό. Και μπορεί να απογοητεύτηκαν από την παρασκευή της ωστόσο ενθουσιάστηκαν με την ενέργειά της.

«Γέμισε το στούντιο ομορφιά» της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης και την ενημέρωσαν πως δεν περνάει στην επόμενη φάση. Στην συνέχεια έκαναν όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και η παίκτρια αποχώρησε με ένα μεγάλο χαμόγελο.