Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Δωροθέα Μερκούρη, με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος φέρεται να πηγαίνει να παραδοθεί.

Η ηθοποιός, που όπως αποκάλυψε υπήρξε και η ίδια θύμα λεκτικής κακοποίησης σε σχέση της και έχει συμμετάσχει σε καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας, όταν η εκπομπή αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, «λύγισε» στον αέρα.

«Μπράβο στο κορίτσι που μίλησε, μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις, γιατί φοβάσαι. Είναι πολύ μεγάλο το μήνυμα που στέλνουν στα υπόλοιπα κορίτσια. Κάνουν έργο τα κορίτσια που μιλάνε και κάνουν καταγγελίες. Κάνουν τεράστιο έργο. Κάνουν κάτι που είναι μεγάλο για την κοινωνία, για τη χώρα τους, μου  έρχεται να βάλω τα κλάματα. Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, μπράβο», είπε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

«Αν είναι δυνατόν να είσαι με κάποιον και να σου κάνει κάτι τέτοιο. Αν είναι δυνατόν να αγαπάς και να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Κάποια κορίτσια αυτοκτόνησαν, κάποια άλλα είναι με ψυχοφάρμακα» είπε εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά η Δωροθέα Μερκούρη.