Η τηλεοπτική Φάρμα για να λειτουργήσει σωστά, πρέπει να έχει κανόνες, κάποιους από τους οποίους παραβίασε μία παίκτρια. Το έκανε το παράπτωμα η Αναστασία στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/12) κι έφτασε η ώρα απόψε να κριθεί για την πράξη της.

Συγκεκριμένα μπήκε στο δωμάτιο του πρώην αρχηγού Βασίλη κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού και όπως παραδέχτηκε ενώπιον του Σάκη Τανιμανίδη το έκανε επί τούτου με σκοπό ακριβώς να τιμωρηθεί επειδή έχει αρχίσει να πιέζεται.

Φυσικά συνέβαλε σ’ αυτό και η κόντρα της με τη Σάσα Μπάστα.

«Μπήκα στο δωμάτιο γιατί ήθελα να φύγω. Της έχω ζητήσει συγγνώμη εκατό φορές, έχω μετανιώσει αυτό που της είπα» είπε η Αναστασία.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλλει» απάντησε εκείνη.

Με τη σειρά τους μπήκαν στον χορό και άλλοι παίκτες που μετέφεραν στον παρουσιαστή το χρονικό του καβγά.

Ο Κουτσαβάκης ήταν από τους λίγους που πήραν το μέρος της Αναστασίας. «Αν ο Θεός έχει βάλει κάποιους ανθρώπους και τους έχει βάλει να κρίνουν και να μην συγχωρούν λες κ αυτοί δεν έχουν κάνει ποτέ κάτι λάθος…» είπε.

«Επειδή όταν ξεκινάει η φιλοσοφία κύριε Κουτσαβάκη η συγχώρεση πάει περίπατο. Να σε ενημερώσω ότι δεν θα συγχωρήσω ένα άτομο που έχει πιάσει στο στόμα του την οικογένειά μου. Κι επειδή είσαι φιλόσοφος και τα έχουμε πει μεγαλώνω από πάρα πολύ μικρή την οικογένειά μου, δεν έφτασα ως εδώ να μου κάνει υποδείξεις κανένας και πόσο μάλλον να πιάσει κανείς το παιδί μου στο στόμα του».

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως μερίδιο ευθύνης και ποινές έχει και ο Βασίλης Λέντζος που ενώ ήταν αρχηγός δεν αντιλήφθηκε την Αναστασία που τρύπωσε στο δωμάτιό του.

«Δεν έχεις δικαίωμα για την ασυλία ούτε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας» είπε.

Για λίγο ο Βασίλης έχασε την ψυχραιμία του και σηκώθηκε να φύγει αλλά εν τέλει τον συγκράτησαν οι διπλανοί του.

«Την αδικία δεν τη σηκώνω. Ένας άνθρωπος αποφάσισε να μας εκδικηθεί όλους επειδή δεν της άρεσε η παρέα μας» φώναξε και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στο Τwitter δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την απόφαση απομάκρυνσης της Αναστασίας κι έτσι άρχισαν τις γκρίνιες.