Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα», έπειτα από την υπόθεση διαρροής στο διαδίκτυο και σε site ερωτικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές του Στάθη Παναγιωτόπουλου με πρώην σύντροφό του και μάλιστα εν αγνοία της κοπέλας.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στον πρώην συνεργάτη του, το οποίο κι έθεσε εκτός εκπομπής, κάτι που έκαναν τόσο ο Γιάννης Σερβετάς όσο κι ο Χρήστος Κιούσης, όμως οι αντιδράσεις εναντίον τους παραμένουν και το τηλεοπτικό τους μέλλον φαίνεται να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών, η τηλεοπτική επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα από το νέο έτος θα κρίνει πολλά, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι σημαντικά στον τρόπο που θα διαχειριστεί ο ΑΝΤ1 την κατάσταση, καθώς φαίνεται ότι δεν θέλει να πάρει αποφάσεις κάτω από καθεστώς πίεσης λόγω των εξελίξεων που τρέχουν ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε άμεσα απόσταση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, στηρίζοντας την άμεση απομάκρυνσή του από τον Αντώνη Κανάκη.

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε.