Βαθιά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά δηλώνει η Αθηνά και μάλιστα είναι τόσο έντονα τα συναισθήματά της που η παίκτρια του Bachelor έβαλε τα κλάματα στην κάμερα της παραγωγής. «Γεννήθηκε για μένα και γεννήθηκα γι’ αυτόν» είπε η Αθηνά και δήλωσε πως λατρεύει τα πάντα πάνω στον Αλέξη Παππά ενώ δεν παρέλειψε να τον αποκαλέσει ξανά «άντρα» της.

Το Bachelor πλησιάζει στο τέλος του και η στιγμή που ο Αλέξης Παππάς θα διαλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του είναι κοντά. Αυτό έχει κάνει τις παίκτριες που έχουν απομείνει στη βίλα να βγάζουν… νύχια η μία στην άλλη.

Μάλιστα, η Αθηνά, συζητώντας με την Άννα τόνισε πως όλες οι συμπαίκτριες της είναι «Πινόκιο».

«Δεν έχεις ζήσει ακόμα τη ζωή σου. Είσαι μόνο 20 χρονών. Ξέρω πέρασες πράγματα, αλλά η μάνα σου δεν πέθανε και δεν πέρασες τόσο χάλια. Δεν μπορώ να ακούω ότι όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Δεν πέρασες τον πόνο που πέρασα εγώ. Ο Αλέξης μου φέρεται καλά και του αξίζει κάποια που είναι καλή. Δεν θέλω ούτε τα λεφτά του, ούτε τη διασημότητά του, θέλω μόνο την αγάπη του. Εσύ δεν τον αγαπάς πραγματικά. Δεν πιστεύω ότι είσαι ερωτευμένη», είπε η Αθηνά στην Άννα, με τη δεύτερη να την κοιτά με το στόμα ανοιχτό.