Ο Νίκος και η Ευδοκία όσο περνάνε τα επεισόδια όλο έρχονται και πιο κοντά συναισθηματικά αλλά το ειδύλλιο που φουντώνει μεταξύ τους δεν έχει πείσει ούτε την Ανχελίτα ούτε τον Παναγιώτη, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της δευτέρας (06/12) στο Big Brother 2.

Πολύς λόγος για την ακρίβεια έχει γίνει τελευταία στο σπίτι του Big Brother 2 σχετικά με το αν ο Νίκος και η Ευδοκία είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και αν τελικά είναι κανονικό ζευγάρι. Η ίδια συζήτηση έγινε και κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε τους δυο τους στο δωμάτιο επικοινωνίας και κατευθείαν ο Πέτσας απηύθυνε τον λόγο στους συμπαίκτες τους προκειμένου να μάθει τις δικές τους σκέψεις για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν στο ότι ο Νίκος και η Ευδοκία είναι κάτι παραπάνω από φίλοι χωρίς να μπορεί κανείς να προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ο Πέτσας ωστόσο τόνισε πως ο Νίκος δείχνει να έχει πραγματικά συναισθήματα για την Ευδοκία ενώ εκείνη κρατάει λίγο πίσω αυτά που νιώθει. Το ίδιο είπε και τη Δευτέρα (06/12) καθώς οι συγκάτοικοι αναρωτιούνταν τί είδους ζευγάρι είναι τελικά ο Νίκος και η Ευδοκία.

Και η Ανχελίτα, πάντως, με τη σειρά της δεν φάνηκε να έχει καμιά αμφιβολία.

«Πιστεύω ότι ο Νίκος είναι ο καψούρης και είναι κρίμα γιατί δεν του αξίζει αυτό το πράγμα. Είναι άσχημο να παίξει κάποιος με τα αισθήματά σου» είπε ο Παναγιώτης συνομιλώντας με την καλή του.

Η δε Ανχελίτα «γείωσε» ολοκληρωτικά το ρομάντζο των συμπαικτών της στον Μεγάλο Αδερφό.

«Είναι μονομερές, είναι από την πλευρά του Νίκου. Η Ευδοκία δεν αισθάνεται το ίδιο με εκείνον και φαίνεται στη συμπεριφορά της. Δεν το βλέπω αληθινό, μπορεί να κάνω λάθος. Έχουν πλατωνική σχέση, δεν μου θυμίζει αληθινή σχέση. Θεωρώ το δικό μας (σ.σ. με τον Παναγιώτη) πιο αληθινό» είπε.

Η Ανχελίτα, στη συνέχεια εξέφρασε και την ενόχλησή της από μία ερώτηση που της έκανε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας την Παρασκευή στο live για την στρατηγική που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σχολίασε πως όπως σύμφωνα με την Ανχελίτα η Ευδοκία χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Νίκο, έτσι και εκείνη χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Πέτσα, ενώ απέρριψε και μία πρόταση γάμου που της έκανε!

Η ερώτηση αυτή έκανε έξαλλη την Ανχελίτα και στο επεισόδιο της Δευτέρας αναρωτήθηκε αν όντως έχει δείξει ότι είναι παίκτρια που παίζει με στρατηγική.

Από τη μεριά του τώρα ο Νίκος για να επιβεβαιώσει το… σενάριο της Ανχελίτα και του Παναγιώτη δεν έκρυξε για άλλη μια φορά τα συναισθήματά του για την Ευδοκία.

Μετά την παραμονή της Ευδοκίας στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ο Νίκος δεν δίστασε να προχωρήσει σε μία δημόσια εξομολόγηση για το πόσο καλό του κάνει η Ευδοκία στην καθημερινότητά του μέσα στο σπίτι και στο πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει όλο αυτόν τον καιρό.