Μια ακόμη Τελετή των Ρόδων παρακολουθήσαμε στο The Bachelor 2 της Παρασκευής (03/12) και μια ακόμη κοπέλα εγκατέλειψε τη βίλα και τη δυνατότητα να κερδίσει την καρδιά του Εργένη και το μονόπετρο που θα επισφράγιζε την νίκη της στον διαγωνισμό. Τί συνέβη, όμως, επεισόδιο μέχρι να φτάσουμε για μια στο πικρό φινάλε της βραδιάς;

Η κόκκινη κάρτα έφτασε και ενημέρωσε τις κοπέλες για το διπλό ραντεβού. Συγκεκριμένα έγραφε: «Ψευδαισθήσεις και οφθαλμαπάτες. Ότι κι αν συμβεί θα το ζήσουμε μαζί».

Οι τυχερές ήταν η Γιώτα και η Άννα, οι οποίες ντύθηκαν, στολίστηκαν και πήγαν να βρουν τον μπάτσελορ. Το ραντεβού ήταν στο μουσείο ψευδαισθήσεων και εκεί μπερδεύτηκαν με το βλέμμα του… Αϊνστάιν. Αμέσως μετά όλοι μαζί γευμάτισαν.

Ποια έκπληξη περίμενε εκεί τα κορίτσια;

Την ώρα που η Άννα και η Γιώτα συνομιλούσαν με τον Αλέξη στον χώρο εισέβαλαν οι κολλητές φίλες των κοριτσιών.

Τα κορίτσια χάρηκαν καθώς είχαν να μιλήσουν με κάποιον δικό τους άνθρωπο αρκετό καιρό.

Ακολούθησε το ατομικό ραντεβού της Γιώτας με τον μπάτσελορ, το οποίο της βγήκε «ξινό». Η Γιώτα κέρδισε ραντεβού με τον Αλέξη, μετά από αρκετό καιρό, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά.

Οι δυο τους συζητούσαν για την πορεία της σχέσης τους μέσα στο παιχνίδι, όταν μια γυναίκα τους παρακολουθούσε μακριά. Η κοπέλα ήταν η Αντζελίνα από τον περσινό κύκλο του The Bachelor, η οποία αρχικά είπε πως εμφανίστηκε για να διεκδικήσει τον Αλέξη. «Ήρθα να σε διεκδικήσω», είπε για την ακρίβεια η πρώην παίκτρια του The bachelor και έκανε την Γιώτα… τούρμπο.

Η Γιώτα δεν πίστευε αυτό που ζούσε, πόσο μάλλον όταν ο Αλέξης τής ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο για να δει τι ακριβώς θέλει η Αντζελίνα. Γιώτα κι Αντζελίνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους και τελικά η πρώτη αποχώρησε εκνευρισμένη κι απογοητευμένη.

Η Αντζελίνα τελικά αποκάλυψε πως δεν ήρθε φυσικά για να διεκδικήσει τον Αλέξη αλλά για να τον βοηθήσει στις αποφάσεις του για την κατάλληλη κοπέλα που χρειάζεται να σταθεί δίπλα του.

Έκανε, πάντως, άνω κάτω τις κοπέλες. Στο κοκτέιλ πάρτι άναψε φωτιές κι η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Αυτό γιατί παίζοντας τον ρόλο της είπε στις διαγωνιζόμενες ψέματα ότι φιλήθηκε με τον Αλέξη και πως τα χείλη του είναι ωραία.

Τα όρια έχουν στενέψει αρκετά κι ο Αλέξης Παππάς δυσκολεύτηκε στο να επιλέξει ποια κοπέλα θα αποχωρήσει από τις έξι που έχουν απομείνει. Όπως ανακοίνωσε, η κοπέλα που του κέρδισε μόνο το μυαλό αλλά όχι την καρδιά κι έπρεπε να αποχωρήσει από την βίλα, ήταν η Αθηνά.