Αυλαία έριξε το «Game of Chefs» το βράδυ της Πέμπτης (02/12). Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Ant1 έφτασε στο τέλος του και οι τρεις φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Άγγελος Σακάι, Αλέξανδρος Καρακατσάνης και Γιώργος Μπερκάκης βρέθηκαν μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο. Οι τρεις φιναλίστ μαγείρεψαν τρία διαφορετικά πιάτα: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό.

Τα πιάτα των παικτών αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από 14 γευσιγνώστες που είναι διακεκριμένοι σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών αποδείχθηκε ντέρμπι αφού δεν υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού του Game of Chefs ξεκάθαρος νικητής καθώς μια προηγείτο ο ένας παίκτης και την άλλη στιγμή ο άλλος.

Η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου σήκωσε την καμπάνα για να ανακοινώσει τον νικητή του Game of Chefs. Ποιος παίκτης κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία; Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισε τα 50.000 ευρώ.