Το βράδυ της Τετάρτης (01/12) στο The Bachelor είδαμε… ανατριχιαστικά ραντεβού, τα οποία έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με την ρομαντική διάθεση και προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο διάστημα τα κορίτσια για να κατακτήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μετά το ατομικό ραντεβού με τη Μαρία και τη φάρσα του Αλέξη Παππά που έκανε το Twitter να παγώσει με το αστείο του, ο Bachelor κάλεσε σε ένα ομαδικό ραντεβού την Έλενα, τη Γιώτα και την Αθηνά ΝΥ, στο οποίο οι κοπέλες έπρεπε να… λύσoυν γρίφους καθώς πήγαν σε Escape Room, για να απολαύσουν όλοι μαζί μία αξέχαστη εμπειρία.. τρόμου.

Εκεί μπήκαν για τα καλά στο δυστοπικό κόσμο της υπόθεσης όπου ο πλανήτης έχει καταστραφεί.

Μία ηθοποιός του χώρου περίμενε μες στο πυκνό σκοτάδι τον Αλέξη και τις νύφες του για να τους δώσει οδηγίες και μπορεί να ήξεραν όλες ότι πρόκειται για σκετσάκι αλλά η αδρεναλίνη δεν άργησε να χτυπήσει κόκκινο με αποτέλεσμα να ξεσπούν όλες διαδοχικά σε ουρλιαχτά!

Το τι είδαμε – και ακούσαμε – στη συνέχεια δεν περιγράφεται. Τον Αλέξη να φυλακίζεται, τα κορίτσια να ψάχνουν τον τρόπο να σωθούν από τον «κυνηγό» την ίδια ώρα που οι τσιρίδες τους έδιναν απανωτά «χαστούκια» στους τηλεθεατές.

Στο Twitter έγινε χαμός με το ομαδικό αυτό ραντεβού. Άλλοι λύθηκαν στα γέλια, άλλοι κοκκίνησαν από τα νεύρα τους κι άλλοι θυμήθηκαν την… Ανθούλα από τον «Σασμό».

Στο τέλος του ραντεβού, μία από τις κοπέλες δε θα συνέχιζε στο ριάλιτι αγάπης και θα έπρεπε να αποχωρήσει από τη βίλα.

Το ραντεβού, συνεχίστηκε με την Έλενα και εκεί ο Εργένης της εξομολογήθηκε πως τη βλέπει μόνο φιλικά και έτσι της ανακοίνωσε ξαφνικά πως αποχωρεί από το ριάλιτι αγάπης.

«Αισθάνομαι σαν να υπάρχει μια προκατάληψη από την δική σου πλευρά. Σαν να έχεις στο μυαλό σου ότι περιμένεις κάποια πράγματα να συμβούν αλλά δεν μπορώ να εξακριβώσω σίγουρα ποια είναι η αποκωδικοποίηση όλων αυτών που σκέφτεσαι. Αυτό για εμένα είναι ζωτικής σημασίας. Στα ομαδικά ραντεβού είσαι η ψυχή της παρέας αλλά όταν ερχόμαστε πιο κοντά υπάρχει μια απόσταση… Αισθάνομαι ότι έχω έρθει πιο κοντά σου σε ένα φιλικό επίπεδο. Έχω πάρει μια απόφαση, που έχει να κάνει με την δική σου αποχώρηση» της είπε ο Αλέξης Παππάς.

Οι συμπαίκτριες της Έλενας στην ανάγνωση των απρόσμενων νέων – έφτασε γράμμα στη βίλα – δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.