Μένει ή δεν μένει στο «Just2Us» η Μαρίνα Πατούλη; Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης (1/12) και έδωσε τη δική της απάντηση βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κ. Πατούλη θα πει ένα τελευταίο τραγούδι και θα αποχωρήσει.

«Έχω υποσχεθεί στον Νίκο Κοκλώνη, μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσω, ότι θα πούμε το τραγούδι που μου ανέθεσαν το Σάββατο. Πρέπει να είμαι συνεπής σε αυτό που είχαμε πει. Θα τραγουδήσουμε με τον Στέλιο, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα» είπε η Μαρίνα Πατούλη.

«Είπα να αποχωρήσω, να αφήσω τα νέα παιδιά να συνεχίσουν»

«Όλα καλά, θέλω να έχω μια όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. Έγινε μια λάθος επιλογή του τραγουδιού, ένιωσα λίγο άβολα γιατί ακούστηκαν διάφορα. Το τραγούδι δεν μπορούσε να βγει και αυτό δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη διάθεσή μου. Είπα να αποχωρήσω, να αφήσω τα νέα παιδιά να συνεχίσουν. Γιατί να στερώ τη θέση από ένα νέο παιδί που το θέλει και για το μέλλον του. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όποιος δεν κατάλαβε, δεν κατάλαβε» πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη.

Θα μείνει στο διαγωνισμό με άλλη παρτενέρ ο Στέλιος Διονυσίου;

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη από το «Just2Us» ο Στέλιος Διονυσίου θα μείνει και θα προχωρήσει με άλλη παρτενέρ ή θα αποχωρήσει και εκείνος από το διαγωνισμό;

«Θα σεβαστώ την άποψή της. Εμείς ήρθαμε για συγκεκριμένο σκοπό εδώ, ήταν μια ωραία εμπειρία. Αν τελειώσουμε αυτή τη βδομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα μείνω στον διαγωνισμό με κάποια άλλη παρτενέρ» είπε στην κάμερα του «Happy Day» ο Στέλιος Διονυσίου.