Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Μίλησε για την πορεία του στο χώρο του τραγουδιού και φυσικά για την προσωπική του ζωή και το πως διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με την παίκτρια του «Survivor», Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν», υποστήριξε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης και συνέχισε: «Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και το άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει πολύς κόσμος. Είμαι οκτώ χρόνια σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα με τη Μαριαλένα τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω», δήλωσε σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Επίσης, μοιράστηκε τα συναισθήματα που είχε όταν βρέθηκε στη σκηνή, για πρώτη φορά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν να συνεργαστούμε πριν από τον κορονοϊο, έγινε αυτό με τον κορονοϊό και θα συνεργαστούμε τώρα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόμαστε και στο σπίτι του, είναι ένας άνθρωπος που ενώ στην αρχή τον φοβόμουν, αυτό έφυγε σε δευτερόλεπτα. Είναι πολύ απλός και μου ταιριάζει».

Τέλος, ο Γιώργος Λιβάνης συνάντησε τον μικρό Σπύρο Ντούγια που του έβαλε τις δικές του παιδικές δοκιμασίες και έκλεισε τη βραδιά, παρέα με τους μουσικούς του, και τα αγαπημένα του τραγούδια.