Όσο περνάει ο καιρός, οι κοπέλες που έχουν απομείνει στη βίλα του The Bachelor βλέπουν τα τριαντάφυλλα να δίνονται με φειδώ και τις πιθανότητες για τετ-α-τετ να λιγοστεύουν. Γι’ αυτό σε κάθε συνάντηση με τον Αλέξη, δεν χάνουν την ευκαιρία να του εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους και να του υπενθυμίζουν ότι είναι εκεί για να διεκδικήσουν την καρδιά του!

Για την Αθηνά New York, ο Αλέξης είναι ένας “gentleman” που της έχει πάρει το μυαλό με τους ευγενικούς του τρόπους. Η Γιώτα αποκαλύπτει ότι της είναι πλέον αδύνατο να διαχειριστεί τα έντονα συναισθήματά της για εκείνον.

Η Ιωάννα θέλει τόσα να του πει αλλά κάθε φορά που τον βλέπει ξεχνάει τα πάντα!

Η Άννα του εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/11) είχαμε για την ακρίβεια πολλές εξομολογήσεις. Η αρχή, ωστόσο, ήταν χιουμοριστική με την Έλενα να απαγγέλει τις «Σκύλες της λύσσας» της Πέγκυ Καρά, από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Με κατέκριναν για τα κιλά και την μύτη μου, έχω ρίξει πολύ κλάμα»

Η πρώτη εξομολόγηση ανήκε στην Ιζαμπέλα, η οποία μίλησε στα κορίτσια για την έντονη κριτική που δεχόταν από τους συμμαθητές της στο σχολείο.

«Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει πως γίνεται να είμαι τόσο δυναμικός άνθρωπος και να έχω τόση αυτοπεποίθηση. Γενικότερα στο σχολείο είχα περάσει αρκετά δύσκολα από κακή συμπεριφορά πολλών παιδιών. Με κατέκριναν για τα κιλά μου τότε, για την μύτη μου, μέχρι και το όνομά μου επειδή έχω το μπέλα και μου έλεγαν κούνια μπέλα. Έχω ρίξει πολύ κλάμα και στενοχώρια.

Είχα τους γονείς μου δίπλα μου και πάντα με στήριζαν. Σκέψου στο σχολείο ότι κορίτσια έκαναν τραγούδια και χορογραφίες και δεν με έπαιρναν ποτέ μαζί τους. Κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα κι αυτοί είναι στα χαμένα. Απέδειξα στον εαυτό μου και σε αυτούς τι μπορώ να κάνω και πόση δύναμη είχα μέσα μου. Η επιτυχία είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως είναι και στο κάτω κάτω σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» είπε.

Μετά την Ιζαμπέλα, σε εξομολόγηση προχώρησε και η Γιώτα, η οποία δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Η παίκτρια έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τα περισσότερα κορίτσια και είναι μόνη της στην βίλα χωρίς να έχει κάποια στήριξη κάτι το οποίο χρειάζεται.

Έτσι… μίλησε στην κάμερα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πλέον είμαι μόνη μου στην βίλα και η μόνη μου παρηγοριά είναι ο Αλέξης. Γυαλίζουν τα μάτια μου με το που τον βλέπω και λάμπει όλο μου το πρόσωπο. Μόνο εκείνον θέλω να αντικρίζω.

Δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι υπόλοιπες κοπέλες μαζί μου και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Φαντάζομαι ότι όλο αυτό γίνεται επειδή έχουν δει το ενδιαφέρον του Αλέξη και το πόσο κοντά είμαστε.

Έχει πέσει η διάθεσή μου γιατί είμαι μια και οι υπόλοιπες είναι οκτώ. Αλλά πάντα έτσι δεν πάει; Το καλό το πολεμούν. Θέλουν να δουν την Γιώτα να χάνει τις δυνάμεις της και να αποχωρήσει, όμως όχι! Είμαι η νικήτρια και το ξέρω» δήλωσε.

Η Ιωάννα ρώτησε τον Αλέξη για την… «πεθερά» της

Η Ιωάννα και η Αθηνά NY πήγαν τώρα με τον Bachelor να κάνουν θαλάσσιο ποδήλατο.

Την ώρα που απολάμβαναν την βόλτα τους στη θάλασσα η Ιωάννα άρχισε να ρωτάει τον Αλέξη για την μητέρα του, την οποία αποκάλεσε και «πεθερά» της.

Ο Αλέξης Παππάς φρόντισε να της επισημάνει πως όταν θα μιλά για γαμπρούς, γάμους και πεθερές πρέπει πρώτα να περνά από το τελωνείο… δείχνοντας ως «τελωνείο» την Αθηνά NY.

«Σκασμένα» τα υπόλοιπα κορίτσια… είδαν κάποια στιγμή τον Αλέξη, την Αθηνά NY & την Ιωάννα να περνούν μπροστά τους!

Το «ευχαριστώ» της Ιωάννας στον Αλέξη με ένα ερωτικό φιλί!

Στο δείπνο που ακολούθησε με τα κορίτσια, πρώτα ο Bachelor πήρε την Αθηνά και η Ιωάννα ήταν σε αναμμένα καρφιά.

Όσο αργούσε να επιστρέψει η Αθηνά, τόσο κακές σκέψεις της έμπαιναν στο μυαλό της. Τελικά όμως πήρε αυτό που περίμενε; Το «ευχαριστώ» της Ιωάννας στον Αλέξη ήταν ένα ερωτικό φιλί!

Το ομαδικό ραντεβού της Τετάρτης (17/11) ήταν ουσιαστικά ένας αγώνας volley μεταξύ των κοριτσιών. Την συγκεκριμένη δοκιμασία την επέλεξε ο Αλέξης για να δείξει στις κοπέλες το πως μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να μην είναι τόσο ανταγωνιστικές και εριστικές. Στο γήπεδο πραγματικά έγινε ο χαμός, με τα κορίτσια να βγαίνουν εκτός εαυτού και τα «μαχαίρια» να … ακονίζονται.

Το ραντεβού αθλητικού χαρακτήρα πολύ γρήγορα κατέληξε σε ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική, χορό, κέφι και καλή διάθεση. Η νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη της Αθηνάς, της Γιώτας και της Άννας και τα κορίτσια πραγματικά πέρασαν φανταστικά.

Μέσα σε όλη αυτήν την όμορφη διάθεση, ο Αλέξης είχε μια πιο προσωπική στιγμή με την Γιώτα, η οποία, όπως είπε και ο ίδιος έχει χάσει την διάθεση και τη λάμψη της. Η Γιώτα, με την σειρά της, εξομολογήθηκε στον Αλέξη τα συναισθήματά της, λέγοντάς του ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και ότι δεν μπορεί να μην περνάνε χρόνο μαζί, γιατί δεν το αντέχει.

Το ίδιο συνέβη και με την Άννα, με την οποία ο Αλέξης ήρθε πιο κοντά και δεν μπόρεσαν να κρύψουν το πάθος τους.

Εκείνη που τελικά κατάφερε να κλέψει την καρδιά και το μυαλό του Αλέξη ήταν η Αθηνά, η οποία κέρδισε και το τριαντάφυλλο.