Η καλή μέρα -και στο GNTM 4– στο επεισόδιο της Τρίτης (15/11) από το πρωί φαίνεται, με την άφιξη του Γιώργου Καράβα στο σπίτι που έφερε τα ευχάριστα νέα: ταξίδι εκτός έδρας! Προορισμός η μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, η οποία ήθελε τους 11 διεκδικητές του τίτλου να έρθουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τη φύση. Τα top models, με παρότρυνση του coach τους, ετοιμάστηκαν για κάμπινγκ σε αυτό το αλπικό τοπίο. Μόνο που ό,τι έστησαν, θα αποτελούσε το σετ για ένα φωτογραφικό challenge, με τίτλο ‘Fashionable Campers’.

Η Κυβέλη είπε: «Με το που άκουσα κάμπινγκ λέω “ωχ”!», ενώ ο Θάνος εξομολογήθηκε πως έχει πτηνοφοβία.

H όλη διαδικασία διασκέδασε τους υποψήφιους, καθώς η επιβράβευση ενθουσιάζει, ταυτόχρονα όμως υπογράμμισε ξεκάθαρα τις κλίκες του διαγωνισμού.

Τα μοντέλα διανυκτέρευσαν στην περιοχή και το επόμενο πρωί η κάμερα του GNTM 4 βρήκε την Κυβέλη και τον Ντίνο όχι μόνο να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο αλλά και να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι!

Κυβέλη και Ντίνος στο ίδιο κρεβάτι

Τα δύο μοντέλα έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και πλανάται στον αέρα αν οι δύο παίκτες είναι ζευγάρι!

Τι είπε η Κυβέλη για το συγκεκριμένο θέμα;

«Εγώ στο δωμάτιο ήμουν με τον Ντίνο. Το διαλέξαμε μαζί γιατί έπρεπε να είμαστε σε ζευγάρια. Μπορώ να πω ότι κοιμηθήκαμε νωρίς γιατί την επόμενη ημέρα είχαμε δουλειά».

Με τον καθαρό αέρα να δίνει έμπνευση, τα μοντέλα οδηγήθηκαν το επόμενο πρωί σε διαφορετικό σημείο της λίμνης για να αντικρύσουν ένα μοναδικό θέαμα: ένα επιβλητικό άλογο μέσα στο νερό με τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει πάνω του με χάρη και επαγγελματισμό και το Twitter να κομπλάρει. Κάπως έτσι δίνεται το reference για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, που έχει άρωμα… editorial και ονειρική διάθεση.

Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models κλήθηκαν να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης. Για πρώτη φορά, το μειονέκτημα είναι ένα και έδωσε την ευκαιρία στον Ναπολέοντα Μήτση να δείξει στοχευμένα τη στρατηγική του, ως νικητής στην τελευταία δοκιμασία.

Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε άλογο, έχοντας το χρονικό περιθώριο των τεσσάρων λεπτών για να φωτογραφηθούν. Ωστόσο, ο παίκτης με το disadvantage θα έμπαινε πρώτος στη φωτογράφιση και θα είχε δύο λεπτά, αντί των τεσσάρων.

Ο Ναπολέων ήταν αναποφάσιστος καθώς στην αρχή φάνηκε ότι θα επιλέξει την Αγάπη, αλλά την τελευταία στιγμή είπε το όνομα της Μαρίας.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Καράβας, το αβαντάζ τώρα που θα είχε ο Ναπολέων πριν καβαλήσει το άλογο και φωτογραφηθεί, ήταν οι συμβουλές και η καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Για όλους όμως προτεραιότητα είχε να αποδώσουν με επιτυχία τα ζητούμενα στο φακό του Απόστολου Κουκουσά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις οδηγίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα, που τους συντρόφευαν σε αυτό το ταξίδι.

Κάπου εκεί λοιπόν ήρθε και το ατύχημα της Όλγας

Η Όλγα είχε καταφέρει να κάνει πολύ ωραίες πόζες ωστόσο κάποια στιγμή έπεσε από το άλογό της. Εκεί λοιπόν της έφυγε το ρούχο και αναγκάστηκε να ποζάρει πάνω στο άλογο ημίγυμνη.

Το θετικό ήταν ότι κατάφερε να «σώσει» το ατύχημά της και να δώσει τελικά μία πολύ δυνατή λήψη στους κριτές. Το αρνητικό ότι το Twitter διχάστηκε.

Η επιστροφή στην Αθήνα συνέπεσε με την επιστροφή στην καθημερινότητα, που επιφύλαξε, εκτός των άλλων, μια σειρά από προσωπικά ξεκαθαρίσματα.

Κωνσταντίνος σε Ντίνο: «Βούλωνε και μάθε να ακούς»

Ο Ντίνος εκμυστηρεύτηκε στην Κυβέλη, ότι θέλει να μιλήσει με την παλιά του παρέα.

Έτσι κι έκανε το νεαρό μοντέλο που έπιασε τον Στυλιανό, τον Κωνσταντίνο, τον Θάνο, την Όλγα, την Αγάπη και τη Μαρία, κατηγορώντας τους ότι πριν φύγει από το παιχνίδι τον μείωναν και του έκαναν bullying.

Ο Θάνος τον κατηγόρησε ότι τα λόγια που λέει δεν είναι δικά του αλλά της Κυβέλης, με την οποία είναι και πάλι στενοί φίλοι. Ο Κωνσταντίνος βγήκε εκτός εαυτού λέγοντάς στον Ντίνο: «Θα με ειρωνεύεσαι ή θα με αφήσεις να μιλήσω; Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα. Ήρθες εδώ κι απλά επιτίθεσαι, δεν ήρθες με καμιά διάθεση να συζητήσεις, απλά πετάς προσβολές για IQ… οπότε βούλωνε και μάθε να ακούς και συζητάς με άλλα άτομα. Πετάς πολύ βαριές κουβέντες που δεν παίρνονται πίσω!»

«Είναι σαν copy/paste αυτού που έκανε η Κυβέλη στην άλλη παρέα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τον Ντίνο να λέει αυτές τις λέξεις!», είπε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα, κατηγορώντας ότι το κάνει για να μείνει ο Ντίνος στο σπίτι.

Αμέσως μετά ο Ντίνος μίλησε με την Κυβέλη κάνοντας έναν απολογισμό της κουβέντας. Τα μοντέλα που καβγάδισαν με τον Ντίνο ζήτησαν τον λόγο από την Κυβέλη που αρνήθηκε τον όποιο… παρεμβατισμό της στα λεγόμενα του Ντίνου.

Αλλά και ο Θάνος στη συνέχεια τα έβαλε με την Κυβέλη γιατί πιστεύει ότι καθοδηγεί τον Ντίνο.

Στο πλατό ετυμηγορίας, το έργο των τεσσάρων κριτών, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς είχαν να κρίνουν αντικειμενικά πολύ εντυπωσιακές λήψεις, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των μοντέλων να περνούν από κόσκινο. Στη μάχη της λεπτομέρειας σε πρόσωπο και σώμα, ο χαμένος ήταν και αυτός που θα άφηνε πίσω του το όνειρο του GNTM 4.

Καλύτερη φωτογραφία αναδείχτηκε αυτή της Ειρήνης.

Στο bottom 2 τώρα βρέθηκαν ο Ντίνος και ο Θάνος, με τον δεύτερο να είναι το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

«Το τελικό σφύριγμα ήρθε, το παιχνίδι έληξε για μένα. Μόνο κερδισμένος φεύγω από το Gntm. Έφτασα μέχρι ένα σημείο που αν μου το έλεγες από την αρχή του παιχνιδιού, θα σου έλεγα δύσκολο. Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια. Δεν ξέρω πώς θα είναι το κλίμα, δεν θα είναι και τόσο καλό. Τα παιδιά σίγουρα γούσταραν να φύγει ο Ντίνος και να μείνω εγώ, μετά το σημερινό. Αυτό που εύχομαι στον Ντίνο είναι να ξυπνήσει και να μείνει μακριά από την Κυβέλη, γιατί από τότε που έμπλεξε με την Κυβέλη η πορεία του είναι πτωτική και δεν ξέρω κατά πόσο θα τον βοηθήσει στο μέλλον η πανέμορφή του φάτσα» δήλωσε ο Θάνος Δημητρίου που αποχώρησε και από την πλευρά της η Κυβέλη με χαιρέκακο ύφος και γελώντας σχολίασε: «Φιλάκια Θάνο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτά που με στόλισες σήμερα το πρωί. Εντάξει χίλια συγνώμη, αλλά μάλλον είναι το κάρμα. ‘Οποιος μπλέκει με την Κυβέλη αποχωρεί».