Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στο podcast του Αντώνη Κωνσταντάρα και του Παύλου Τουμπέκη και μίλησε και για το ελληνικό κίνημα metoo. Υποστήριξε πως όταν έγιναν οι πρώτες καταγγελίες δεν σοκαρίστηκε καθόλου. Αντιθέτως, τον σοκάρει που ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν όσους έκαναν αυτές τις πράξεις.

«Όταν έγινε το μπαμ με τις καταγγελίες δεν σοκαρίστηκα καθόλου, ήμουν πολύ υποστηρικτικός. Μπορώ να σου πω πως έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου για να ξεκινήσει όλο αυτό. Με σοκάρει περισσότερο η κοινωνική αντίδραση, παρά το ίδιο το γεγονός. Με σοκάρει που υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές αυτών των ανθρώπων, παρά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει και πως με το χρόνο όλο αυτό μπορεί και να μαλακώσει. Με σοκάρουν τα κοινωνικά κοκοράκια. Όλα αυτά πιστεύω ότι συμβαίνουν από αμορφωσιά και ηλιθιότητα. Οι άνθρωποι όταν είναι αμόρφωτοι είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Έπειτα, αναφέρθηκε και στο πως έζησε τα δύο lockdown στην Ελλάδα και κυρίως το παιδί του. «Το παιδί μου έζησε τα δύο lockdown και επειδή ήταν κάτι τραγικό θα προτιμούσα να είχε σταματήσει ο χρόνος των σπουδών και να μην κάνανε τηλεκπαίδευση. Έστω για μία χρόνια τουλάχιστον. Οι μεγαλύτερες τύψεις που έχω είναι για αυτό το χρονικό διάστημα. Θέλω να φύγει από το μυαλό μου και θέλω να επανορθώσω στη σχέση μου με το παιδί μου», δήλωσε.